Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a anunţat câţi spectatori vor putea asista la finala Ligii Campionilor. Meciul va fi sâmbătă, în direct la Telekom Sport 1

UEFA a anunţat câţi spectatori vor putea asista la finala Ligii Campionilor. Meciul va fi sâmbătă, în direct la Telekom Sport 1
Comentarii

UEFA a anunţat, marţi, că 16.500 spectatori vor putea asista la finala Ligii Campionilor, care va avea loc sâmbătă, pe Estadio do Dragao din Porto, între Manchester City şi Chelsea.

UEFA a precizat că autorităţile portugheze au confirmat că 33 la sută din cele 50.033 de locuri ale stadionului pot fi folosite de suporteri la finală, pentru a respecta regulile de distanţare socială impuse de pandemia de coronavirus.

Cele două finaliste au dreptul la 6.000 de bilete fiecare pentru fanii lor, a menţionat forul continental.

Finala Champions League trebuia să aibă loc iniţial la Istanbul, dar a fost mutată la Porto din cauza faptului că Turcia a fost pusă pe lista roşie de restricţii de călătorie din cauza infectărilor cu Covid-19.

Este pentru al doilea an consecutiv când oraşul Istanbul nu poate găzdui finala Ligii Campionilor din cauza crizei sanitare globale. Anul trecut, Lisabona a organizat faza finală a competiţiei, începând cu sferturile de finală, fără spectatori şi care s-a încheiat cu victoria echipei Bayern Munchen în faţa celor de la Paris Saint-Germain (1-0).

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare