Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA a mutat meciul Steaua Roşie - CFR Cluj. Când se joacă meciul din play-off-ul Europa League

UEFA a mutat meciul Steaua Roşie - CFR Cluj. Când se joacă meciul din play-off-ul Europa League

CFR Cluj

Comentarii

UEFA a schimbat ziua de disputare a meciului Steaua Roşie - CFR Cluj, din turul play-off-ului de calificare în Europa League.

UEFA a mutat meciul Steaua Roşie - CFR Cluj din play-off-ul Europa League

Programat iniţial să se dispute joi, în ziua obişnuită dedicată UEFA Europa League, meciul dintre CFR Cluj şi Steaua Roşie, de la Belgrad, a fost mutat de forul european de conducere a fotbalului. Eliminată din preliminariile Ligii Campionilor de Young Boys Berna, CFR Cluj se va duela cu Steaua Roşie, prezentă în ultimele două sezoane de grupe ale Ligii Campionilor, pentru un loc în cea de-a doua competiţiei europeană intercluburi.

UEFA a mutat partida dintre CFR Cluj şi Steaua Roşie şi aceasta se va disputa marţi, 17 august, de la ora 22:00, pe Maracana din Belgrad, în loc de joi, 19 august, aşa cum era programată iniţial.

Motivul este unul simplu. UEFA doreşte să evite ca marile rivale din Belgrad, Steaua Roşie şi Partizan, să joace în aceeaşi zi meciuri pe teren propriu în play-off-ul Europa League. Rivalitatea dintre Steaua Roşie şi Partizan Belgrad ar putea duce la ciocniri violente între facţiunile de ultraşi ale celor două cluburi.

CFR Cluj a "căzut" în play-off-ul de calificare în grupele Europa League după ce a fost eliminată de Young Boys (4-2 la general) din competiţie stelelor. De partea cealaltă, Steaua Roşie a fost eliminată de campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, din drumul către grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: cfr clujsteaua rosieeuropa league 

viewscnt
Articole similare