Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA Champions League 2023/24: avancronica grupelor şi predicţii

UEFA Champions League 2023/24: avancronica grupelor şi predicţii

Pariuri sportive

Comentarii

Startul în faza grupelor din Champions League 2023/24 se dă pe 19 septembrie şi cu toţii aşteptăm cu nerăbdare meciurile programate în prima rundă. 32 de echipe de top din Europa vor concura în cea mai importantă competiţie la nivel de club, care, an de an, ne oferă meciuri de neuitat.

Grupele Champions League 2023/2024:

• GRUPA A: Bayern Munchen, Man. United, FC Copenhaga, Galatasaray

• GRUPA B: Sevilla, Arsenal, PSV Eindhoven, Lens


• GRUPA C: Napoli, Real Madrid, Braga, Union Berlin
• GRUPA D: Benfica, Inter Milano, Red Bull Salzburg, Real Sociedad
• GRUPA E: Feyenoord, Atletico Madrid, Lazio, Celtic
• GRUPA F: PSG, Borussia Dortmund, AC Milan, Newcastle
• GRUPA G: Manchester City, Leipzig, Steaua Roşie, Young Boys
• GRUPA H: FC Barcelona, FC Porto, Şahtior Doneţk, Antwerp

Top 5 favorite în noul sezon

Pe site-urile de pariuri sportive care au pregătit cotele pentru noul sezon de Champions League, topul favoritelor arată astfel:

1. Manchester City 3.25
2. FC Bayern Munchen 6.00
3. Real Madrid 8.00
4. Arsenal FC 12.00
5. FC Barcelona 15.00

Bayern nu ar trebui să aibă probleme în grupa A

Bayern Munchen este genul de echipă obişnuită să defileze în faza grupelor. Şi cum le are adversare pe Manchester United, Galatasaray şi FC Copenhaga nu ar trebui să aibă vreo emoţie la câştigarea grupei. Dacă ne uităm pe istoricul lor în competiţie, vedem că bavarezii îşi asigură rapid calificarea în optimile Champions League. Au fost cazuri în care nemţii au câştigat toate cele şase meciuri. Principala contracandidată va fi Manchester United, o echipă destul de inconstantă în competiţiile europene pe parcursul ultimelor sezoane. Galatasaray şi FC Copenhaga nu par a avea forţa necesară să producă surpriza. Cel mai probabil, Bayern Munchen îşi va câştiga grupa fără probleme şi va fi din nou o pretendentă la trofeu.

Arsenal, misiune destul de uşoară în Grupa B

Arsenal a avut un sezon precedent foarte bun în Premier League şi a ratat titlul pe final, însă în actuala stagiune vrea să confirme şi în Champions League. Face parte din Grupa B, cu FC Sevilla, PSV şi Lens. Trupa lui Mikel Arteta nu ar trebui să aibă vreo emoţie la câştigarea grupei, motiv pentru care e un pont pe care să îl iei în calcul. Va fi o luptă interesantă în această grupă şi pentru poziţia secundă, toate cele trei echipe având şanse de calificare.

Real Madrid este obişnuită să-şi câştige grupa

În Grupa C, Real Madrid le va avea adversare pe Napoli, Union Berlin şi Braga. O grupă în care madrilenii ar trebui să se califice la pas, ba chiar să câştige grupa. În ultimele trei sezoane, Real şi-a câştigat grupa din Champions League, astfel că poţi să pariezi că va face acest lucru din nou, mai ales că e prima favorită. Napoli e o echipă care a impresionat în ultimul sezon, dar Real are un pedigree european cum nicio altă grupare de pe continent nu are.

Se anunţă o luptă interesantă în Grupa D

Inter, Benfica, Real Sociedad şi Red Bull Salzburg sunt cele patru echipe din Grupa D şi nu ar fi nicio surpriză indiferent cine s-ar califica. Chiar dacă Inter a jucat finala Champions League în sezonul precedent, Benfica e o echipă care se descurca decent în faza grupelor şi poate termina pe primul loc deşi este a doua favorită.

Grupa E, "Cenuşăreasa" din Champions League

Se poate spune că Grupa E este cea cu echipele cel mai puţin atractive la public. Feyenoord, Atletico Madrid, Lazio Roma şi Celtic sunt cele patru echipe care luptă pentru calificare. În mod normal, Atletico Madrid şi Lazio Roma sunt primele favorite să ajungă în optimi. Cota lui Atletico să termine pe primul loc nu este tocmai mare, dar nici echipa lui Simeone nu impresionează. Poţi să încerci un pariu mai riscant, că Lazio va încheia pe primul loc.

Grupa F, deschisă oricărui rezultat

Fără niciun dubiu PSG porneşte favorită la câştigarea grupei F şi nu ar fi o mare greşeală să pariezi pe francezi. Newcastle, AC Milan şi Borussia Dortmund sunt echipe periculoase, care vor lupta cu siguranţă pentru calificarea în optimi. Fiecare are argumentele sale, astfel că e una dintre cele mai interesante grupe din competiţie.

Manchester City ar trebui să defileze în grupa G

City a avut noroc la tragerea la sorţi şi le are adversare pe Leipzig, Steaua Roşie Belgrad şi Young Boys Berna. Nu ar trebui să aibă vreo emoţie şi cel mai probabil îşi va asigura calificarea destul de rapid. City să câştige grupa este cel mai logic pont, dar ar fi indicat să în incluzi pe un bilet combo alături de alte selecţii pentru că are o cotă destul de mică.

FC Barcelona are o grupă lejeră

Catalanii se pot vedea deja în optimile de finală, după ce în ultimii ani au dezamăgit în faza grupelor. De această dată, sorţii au fost favorabili, iar adversare vor fi FC Porto, Şahtior Doneţk şi Antwerp. Cel mai indicat pont pentru pariori este că FC Barcelona va câştiga grupa, inclus pe un bilet combo pentru a beneficia de o cotă mai bună.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare