Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

UEFA nu a ţinut cont de greşelile de arbitraj din Superligă. Istvan Kovacs va fi la centru la un meci stelar din Champions League

UEFA nu a ţinut cont de greşelile de arbitraj din Superligă. Istvan Kovacs va fi la centru la un meci stelar din Champions League

Superliga

Comentarii

O brigadă de arbitri români va oficia meciul dintre Newcastle şi PSG din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Istvan Kovacs a stat pe tuşă o etapă, după erorile de la meciul dintre CFR şi Petrolul din urmă cu două săptămâni. Atunci, centralul din Carei i-a privat pe ”lupi” de cel puţin un penalty şi a fost făcut praf la finalul meciului de oficialii formaţiei ploieştene. CCA l-a ”pedepsit” pe Kovacs, ca urmare a prestaţiei slabe din meciul de la Cluj şi nu l-a delegat la nicio partidă din runda a 10-a. Istvan Kovacs a revenit la jocul din acest weekend dintre UTA şi FC Voluntari, însă în camera VAR, şi a primit o veste excelentă, înaintea partidelor din Champions League din această săptămână.

Românul va fi la centru la meciul dintre Newcastle şi PSG de pe St James' Park. Kovacs va vi ajutat la cele două linii de Ovidiu Artene şi Vasile Marinescu, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea arbitru. Pentru Kovacs va fi partida cu numărul 17 pe care o va oficia în cea mai tare competiţie intercluburi.

Meciul dintre Newcastle şi PSG va avea loc miercuri, pe 4 octombrie, de la 22:00, şi va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: istvan kovacsliga campionilorsuperliga 

viewscnt
Articole similare