Experiențe împreună.
You are here:

UEFA permite fanilor să fie prezenţi pe stadion, 30% din capacitate, în competiţii organizate de forulcontinental! Cu o condiţie

UEFA permite fanilor să fie prezenţi pe stadion, 30% din capacitate, în competiţii organizate de forulcontinental! Cu o condiţie
Comentarii

Comitetul Executiv UEFA a decis joi, să permită accesul parţial al fanilor pe stadioane începând cu partidele internaţionale de săptămâna viitoare, informează frf.ro.

În decizia UEFA este prevăzut ca numărul maxim de spectatori permis pe stadion să nu depăşească 30 la sută din capacitatea stadionului, până la noi reglementări. Această prevedere este aplicată doar în cazul statelor care permit accesul spectatorilor la evenimente sportive, limita impusă de autorităţi fiind cea care va fi în vigoare la ora de start a jocurilor (maximum 30%).

Fanilor echipei oaspete nu le va fi permis accesul momentan.

În plus faţă de limitarea prezenţei la 30% din capacitatea stadionului vor fi impuse şi reguli de distanţare socială, dar şi alte măsuri, cum ar fi purtarea măştii, în funcţie şi de legislaţia în vigoare în fiecare stat.

Astfel, partidele Islanda – România (8 octombrie) şi Norvegia – România (11 octombrie) se vor putea disputa cu spectatori ai ţărilor-gazdă, până la 30% din capacitatea arenelor, dacă reglementările naţionale din aceste două ţări vor permite acest lucru la ora partidelor.

În acest moment, în România, accesul spectatorilor pe stadioane nu este permis.

„Prin această decizie facem un prim pas spre normalitate dar punând pe primul loc sănătatea fanilor şi, acelaşi timp, respectând legile fiecărui stat. În 27 de ţări din Europa este permis accesul fanilor într-o anumită măsură. E important ca în aceste vremuri grele să aducem speranţa şi pasiunea înapoi în viaţa fanilor fotbalului. Ne aşteptăm din partea lor să respecte măsurile sanitare şi de distanţare pentru sănătatea lor şi a tuturor celorlalţi suporteri”, a declarat Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA.

viewscnt
Articole similare
Ce părere are Stere Halep, tatăl Simonei Halep, despre viitorul soț al tenismenei: "Sub...