Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uhrin avertizează înainte de meciul cu FC Voluntari: ”Nu ne gândim la meciul cu FCSB! Dacă cineva abia aşteaptă acest meci...”

Uhrin avertizează înainte de meciul cu FC Voluntari: ”Nu ne gândim la meciul cu FCSB! Dacă cineva abia aşteaptă acest meci...”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo joacă vineri contra formaţiei FC Voluntari, într-un meci din etapa a 11-a a Ligii 1. Partida va fi transmisă în direct de Telekom Sport.

Dinamo, locul 10 în Liga 1, primeşte vizita formaţiei FC Voluntari, ultima clasată în actuala stagiune. Ilfovenii au o singură victorie în acest sezon, succes înregistrat chiar în faţa FCSB-ului.

Elevii lui Bergodi vin însă după 5 înfrângeri consecutive în ultimele 5 meciuri jucate în campionat. Uhrin este în gardă, chiar şi înainte de acest meci: ”Ne aştepăm la un meci greu, pentru că jucăm acasă şi trebuie să luptăm mai mult decât la meciul cu Astra. Atmosfera e bună, dar nu a fost aşa de bună după meciul cu Astra” a subliniat antrenorul Duşan Uhrin Jr, înainte de acest duel. 

”Am urmărit multe meciuri ale Voluntariului. Au câţiva jucători foarte buni. Am fost surprins de valoarea lor individuală. Dacă cineva abia aşteaptă meciul cu FCSB, nu va juca mâine, credeţi-mă, pentru că avem meci cu Voluntari” a mai adăugat Duşan Uhrin.

Duşan Uhrin a anunţat revenirea lui Mrzljak

Tehnicianul lui Dinamo a comentat înainte de acest duel şi situaţia lui Brito, precum şi situaţia fotbaliştilor incerţi pentru acest joc: ”Îl aştept pe Brito, dar vom vedea. Nu vreau să stârnescu speculaţii cu Brito acum. Daniel Popa nu este pregătit, nici Sin. Mrzljak e în schimb pregătit să intre” a mai adăugat tehnicianul ceh al echipei Dinamo Bucureşti.

Ultimul meci direct dintre Dinamo şi FC Voluntari s-a terminat la egalitate, 0-0. FC Voluntari nu a câştigat niciodată un meci în faţa ”câinilor”, indiferent că au jucat în Cupă sau în Campionat contra lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoduşan uhrin jr 

viewscnt
Articole similare