Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uhrin, un antrenor sincer: ”Am câştigat cu noroc” Ce a răspuns cehul atunci când a fost întrebat de o prezenţă în Europa

Uhrin, un antrenor sincer: ”Am câştigat cu noroc” Ce a răspuns cehul atunci când a fost întrebat de o prezenţă în Europa

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a câştigat partida de la Piteşti cu FC Argeş, scor 2-1. Mihaiu şi Deian Sorescu au marcat golurile unei victorii importante pentru formaţia lui Duşan Uhrin.

Dinamo a obţinut, duminică, a cincea victorie consecutivă în Liga I, impunându-se cu scorul de 2-1, duminică, în deplasare, în faţa echipei FC Argeş, în etapa a opta a play-out-ului. Ndiaye a marcat golul echipei gazdă, în timp ce Mihaiu şi Sorescu au punctat pentru ”câini”.

”Am câştigat prima repriză cu 1-0, dar nu am jucat prea bine. În a doua repriză am început să jucăm, dar au marcat ei. Sunt fericit, pentru că am simţit că putem să câştigăm. A fost însă foarte dificil şi am câştigat cu noroc.” a recunoscut tehnicianul care a produsul revirimentul lui Dinamo pe acest final de sezon.

”Atmosfera a început să fie mai bună. Am reuşit să ne găsim un sistem care ni se potriveşte. Acest 5-3-2 este foarte bun pentru noi. Am contract pentru sezonul următor. Acum trebuie să mă concentrez pentru următorul meci, pentru că avem nevoie de cel puţin un punct pentru a fi în siguranţă” a mai declarat Uhrin Jr.

Cehul a recunoscut că nu se gândeşte încă la o posibilă participare în Cupele Europene, deşi Dinamo poate prinde Conference League: ”Nu, nu, nu. Mă gândesc doar cum să scap de baraj şi pentru asta avem nevoie de un punct”

Afla mai multe despre: duşan uhrin 

viewscnt
Articole similare