Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Uli Hoeness s-a îngrozit când a văzut accidentarea lui Lewandowski: ”Inima mea tocmai s-a oprit”. Ce a păţit starul lui Bayern

Uli Hoeness s-a îngrozit când a văzut accidentarea lui Lewandowski: ”Inima mea tocmai s-a oprit”. Ce a păţit starul lui Bayern
Comentarii

Uli Hoeness s-a îngrozit când a văzut cum s-a accidentat Robert Lewandowski, în timpul meciului Polonia - Andora 3-0, în care a marcat primele două goluri.

Emoţii uriaşe pentru cei de la Bayern Munchen. Robert Lewandowski s-a accidentat la genunchi în timpul meciului Polonia - Andora, din preliminariile CM Qatar 2022. Uli Hoeness, fost preşedinte la Bayern, în prezent comentator la RTL, s-a îngrozit când a văzut accidentarea.

Uli Hoeness, îngrozit de accidentarea lui Lewandowski

Cel mai în formă atacant din Europa a fost titular în Polonia - Andora, scor 3-0, în preliminariile Cupei Mondiale. Starul lui Bayern Munchen a marcat primele două goluri, dar a fost schimbat în minutul 63.

Motivul? Un adversar a căzut pe genunchiul său şi atacantul polonez a acuzat dureri foarte mari. Lewandowski a fost imediat înlocuit şi medicii i-au aplicat o pungă cu gheaţă pe genunchiul afectat. Aflat în platoul RTL, Uli Hoeness s-a îngrozit când a văzut faza, în contextul în care Lewandowski este cel mai în formă atacant de la Bayern:

”Inima mea tocmai s-a oprit. Să sperăm că nu s-a întâmplat mare lucru”, a fost prima reacţie a lui Hoeness, citat de Bild. Ulterior, oficialul lui Bayern a revenit după ce a aflat primele detalii despre accidentarea lui Lewandowski: ”Primele prognoze nu arată atât de rău”, a mai spus Hoeness, care în prezent este membru în comitetul executiv al lui Bayern.

Paulo Sousa, selecţionerul Poloniei, a oferit şi el câteva detalii despre accindetarea lui Robert Lewandowski: ”A simţit o mică durere la genunchi, aşa că a pus nişte gheaţă pe el. Trebuie să se odihnească acum şi să doarmă bine. Sperăm că nu este nimic grav”.

De ce sunt îngroziţi cei de la Bayern de accidentarea lui Robert Lewandowski

Atacantul în vârstă de 32 de ani traversează cea mai bună perioadă a carierei. Lewandowski este golgheter în Bundesliga, cu 35 de goluri, în condiţiile în care Bayern a marcat în total 78 de goluri în campionat. Internaţionalul polonez este vital pentru Bayern Munchen, pentru care urmează câteva meciuri foarte dificile.

Pe 3 aprilie, campioana Germania o va întâlni pe RB Leipzig, echipa de pe locul 2 şi principala aspirantă pentru poziţia de lider în Bundesliga. În cazul unui eşec al lui Bayern, Leipzig s-ar apropia la doar un singur punct.

În plus, urmează şi partidele din sferturile Ligii Campionilor. Bayern o va întâlni în această fază pe PSG, pe 7 şi pe 13 aprilie.

Lewandowski ar fi o pierdere uriaşă şi pentru naţionala Poloniei, care va întâlni Anglia, pe 31 martie, în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Afla mai multe despre: lewandowski 

viewscnt
Articole similare