Experiențe împreună.
You are here:

Ultima lovitură de la CFR Cluj, în linie dreaptă. Se pregăteşte numirea la nivel înalt înainte de anunţul oficial

Ultima lovitură de la CFR Cluj, în linie dreaptă. Se pregăteşte numirea la nivel înalt înainte de anunţul oficial

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă să se întărească, iar ultima mutare dorită de campionii României a intrat în linie dreaptă. Cristi Balaj şi-a îndeplinit şi ultimul obiectiv în funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale Anti-Doping, dar mai are de făcut un pas, înainte de a ajunge în Gruia.

Ce se aşteaptă, înainte de numirea noului preşedinte de la CFR Cluj

CFR Cluj vrea al cincilea titlu consecutiv în Liga 1 şi să obţină sume cât mai mari din Conference League, iar Nelu Varga îi construieşte echipa lui Dan Petrescu. Mai mult, omul de afaceri a fost nevoit să angajeze oameni în locul celor pe care i-a demis, în startul sezonului, printre care şi pe fostul preşedinte, Marian Copilu. 

Cu un post important rămas vacant, şefii din Gruia au analizat mai multe variante şi s-au hotărât, în cele din urmă, asupra fostului arbitru important din fotbalul românesc, Cristi Balaj. Totuşi, ardelenii au fost nevoiţi să aştepte săptămâni bune. 

Preşedintele ANAD a răspuns că vine, cu condiţia să-şi ducă la bun sfârşit ultimul proiect. Luni, Senatul a adoptat proiectul de lege al Guvernului privind prevenirea şi combaterea dopajului în sport, ”lege absolut esenţială pentru ca sportivii români să poată continua să participe la competiţii internaţionale majore”. 

Cu proiectul aprobat, Cristi Balaj a făcut şi ultimul pas spre CFR Cluj, dar mai are de aşteptat. Guvernul trebuie să numească un nou preşedinte la ANAD, înainte ca fostul arbitru să fie liber şi să se alăture noului proiect din Gruia. 

Cristi Balaj s-a înţeles verbal cu CFR Cluj şi anunţă schimbări în club

Expertul Telekom Sport a dezvăluit care sunt aspectele de care se va ocupa, odată ajuns în biroul său din Gruia. Cristi Balaj va fi implicat în planul lui Nelu Varga de a face una dintre cele mai importante academii de fotbal din fotbalul românesc. 

De asemenea, fostul central plănuieşte să producă schimbări şi în privinţa imaginii clubului CFR Cluj. 

Balaj trece la treabă! Prima decizie ca preşedinte la CFR Cluj. Panduru a reacţionat: "Eu cred că o să fii puţin schimbat, pentru că nu ai cum"

 

viewscnt
Articole similare