Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima nebunie a lui Stoican. Vrea să refacă el gazonul: ”Am citit pe net cum se face. Îmi trebuie un sacrificator, un aerator şi un scarificator” :))

Ultima nebunie a lui Stoican. Vrea să refacă el gazonul: ”Am citit pe net cum se face. Îmi trebuie un sacrificator, un aerator şi un scarificator” :))

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a făcut din nou spectacol la conferinţa de presă. De data aceasta, s-a arătat dispus să repare el suprafaţa de joc, astfel încât jucătorii să nu se mai plângă de calitatea gazonului.

Flavius Stoican are acum un nou obiectiv. Antrenorul lui Poli Iaşi spune că a citit pe net despre cum se întreţine gazonul, a luat legătura cu magazin de bricolaj pentru a-i asigura uneltele şi acum este gata să se apuce să refacă gazonul.

”Am avut un meci cu unii dintre sponsorii noştri şi am vorbit cu directorul de la Dedeman şi aş vrea să luăm ceva ca să facem terenul. M-am interesat şi eu pe internet cum se face, cum se pune gazonul. Trebuie să vorbesc cu domnul director să ne dea un sacrificator de gazon, un aerator, un scarificator, tot ce trebuie. Nu e greu, nu ne trebuie facultăţi. Dacă vrem, facem.

Când mă duc la antrenamente, vreau să văd că jucătorii au entuziasm, nu să îmi zică: ”Mister, mi-a sărit mingea şi de aia nu am centrat bine”. Nu pot să îl mai cert pe Cioinac, pentru că zice că i-a sărit mingea si de aia nu a dat pasa bună, pentru că a fost un smoc. Ca să nu  mai existe smoc trebuie să luăm noi scarificatorul, aerificatorul, să le tăvălugim. Şi după aceea îi zic: ”Cioinac, tu ai probleme la cap”, a declarat Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasi 

viewscnt
Articole similare