Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man!

ULTIMA ORĂ | 10 milioane de euro pentru transferul lui Dennis Man!

Stranieri

Comentarii

Dennis Man (25 de ani) poate prinde transferul carierei în vara lui 2024, după prestaţiile foarte bune din acest sezon, din tricoul Parmei, cu care a atras atenţia. După Inter sau Borussia Dortmund, o altă echipă imporantă din Europa a pus ochii pe internaţionalul român.

Presa din Italia anunţă că Napoli, echipă care a ratat transferul lui Radu Drăguşin la începutul lui 2024, a pus ochii pe un alt fotbalist român, Dennis Man. Atacantul lateral i-a impresionat pe şefii de pe "Diego Maradona", care vor încerca să-l transfere.

Dennis Man, transfer de 10 milioane de euro la Napoli?

Prestaţiile foarte bune şi golurile marcate în Serie B de Dennis Man au atras atenţia cluburilor mari din Europa. Ultim echipă intrată în cursa pentru eventualul transfer al lui Man este Napoli, care mai vrea un român, după ce l-a ofertat pe Drăguşin, care a luat calea Premier League.

Italienii susţin că Napoli îl place pe Dennis Man, iar transferul său la echipa lui Aurelio De Laurentiis s-ar putea face pentru aproximativ 10 milioane de euro.

"Sunt câţiva jucători talentaţi în Serie A. Deasupra tuturor este Dennis Man, atacant născut în 1998. Stângaciul român are excelente calităţi tehnice, poate juca în ambele benzi ale atacului, are viteză şi dribling. Joacă la Parma din 2021, de când echipa era încă în Serie A, iar în acest sezon a "explodat". Napoli îl place şi poate încerca să-l "fure", într-o tranzacţie de aproximativ 10 milioane de euro", scrie site-ul ultimecalcionapoli.it.

Dennis Man a marcat 12 goluri şi a livrat şase pase decisive în 27 de meciuri (1893 de minute) din toate competiţiile sezonului cu Parma.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Dennis Man în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dennis mantransfernapoli 

viewscnt
Articole similare