Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 3.000.000 de euro pentru Billel Omrani. Anunţul oficial făcut de germani, în această după-amiază

ULTIMA ORĂ | 3.000.000 de euro pentru Billel Omrani. Anunţul oficial făcut de germani, în această după-amiază

CFR Cluj

Comentarii

Atacantul echipei CFR Cluj, Billel Omrani, traversează o perioadă excelentă în acest sezon, cota francezului explodând.

Specialiştii de la site-ul german Transfermarkt.de au actualizat, joi, cotele jucătorilor din Liga 1, iar cota de piaţă a lui Omrani a avut parte de cea mai mare creştere. De la 1,8 milioane de euro, atât cât valora în urma actualizării din 18 iunie, Omrani a ajuns să valoreze nu mai puţin de trei milioane de euro.

Creşterea cotei lui Omrani nu este deloc întâmplătoare. În acest sezon, francezul a reuşit zece goluri şi trei assist-uri pentru CFR Cluj, în 17 apariţii în toate competiţiile.

În vârstă de 26 de ani, Billel Omrani joacă la CFR Cluj din septembrie 2016, atunci când a ajuns în Gruia liber de contract, după despărţirea de Olympique Marseille. Zece meciuri jucase Omrani pentru OM, marcând un singur gol. Tot un gol a înscris şi pentru Athletic Club Arlesien, acolo unde atacantul a evoluat sub formă de împrumut, în 15 meciuri. la CFR Cluj, Omrania strâns, până acum, 120 de meciuri, 34 de goluri şi 27 de pase decisive.

Veste bună pentru Gigi Becali. FCSB are în continuare cel mai valoros jucător din Liga 1

Pe lângă Omrani, alţi trei jucători de la CFR Cluj au avut parte de creşteri semnificative ale cotelor. Este vorba despre Andrei Burcă, evaluat acum la 1,5 milioane de euro, precum şi Mihai Bordeianu şi Alexandru Păun, cotaţi, începând de joi, la 1,3 milioane de euro.

În schimb, cota lui George Ţucudean a scăzut de la 3,5 milioane de euro la 2,3 milioane de euro. În scădere sunt şi doi dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB. Florin Tănase nu mai valorează trei milioane de euro, ci 2,8. Tot cu 200.000 de euro a scăzut şi cota lui Gnohere, la 2,3 milioane de euro.

Totuşi, FCSB continuă să dea cel mai valoros fotbalist din Liga 1, pe Dennis Man, care are o cotă de piaţă de 5,5 milioane de euro.

Top 5 cei mai valoroşi fotbalişti din Liga 1:

1. Dennis Man (FCSB) - 5,5 milioane de euro

2. Cristi Manea (FCSB), Constantin Budescu (Astra), Alexandru Cicâldău (U Craiova) - 4 milioane de euro

3. Florinel Coman (FCSB) - 3,5 milioane de euro

4. Billel Omrani (CFR Cluj) - 3 milioane de euro

5. Florin Tănase (FCSB) - 2,8 milioane de euro

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare