Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane de euro pentru transferul la Juventus!

ULTIMA ORĂ | 50 de milioane de euro pentru transferul la Juventus!

Juventus

Comentarii

Juventus Torino îşi doreşte să revină în fruntea Serie A începând din sezonul viitor, după ce titlul actualei stagiuni pare că se îndreaptă din nou către Inter Milano, iar antrenorul Max Allegri a stabilit prima ţintă pentru perioadă de mercato din vara lui 2024.

Italienii au pus ochii pe unul dintre jucătorii promiţători din campionatul Franţei şi sunt gata să plătească o sumă importantă de bani pentru a obţine semnătura sa. Presa din Spania a aflat ţinta lui Juventus pentru vara lui 2024, "ochită" de noul director sportiv al torinezilor, Cristiano Giuntoli.

Juventus îşi face echipă de titlu: l-a ochit pe Khephren Thuram!

Fotbalistul pe care Juventus l-a pus în capul listei de transferuri este Khephren Turam (22 de ani), fiul lui Lilian Thuram, care a debutat deja pentru naţionala Franţei. În prezent la Nice, în Ligue 1, Thuram este dorit la Juventus de Cristiano Giuntoli, noul directorul sportiv adus de la Napoli, iar torinezii vor să plătească 50 de milioane de euro pentru semnătura sa.

Rămâne de văzut, însă, dacă Nice va fi de acord cu suma pe care Juventus este gata să o pună pe masă pentru transferul lui Khephren Thuram.

Khephren Thuram a jucat 16 meciuri (1118 minute) în toate competiţiile sezonului la Nice, fără gol sau pasă de gol în "cont".

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Khephren Thuram în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juventus torinotransferkhephren thurambaniserie a 

viewscnt
Articole similare