Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | 60 de milioane de euro pentru Casemiro. Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor mijlocaşului brazilian

ULTIMA ORĂ | 60 de milioane de euro pentru Casemiro. Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor mijlocaşului brazilian

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul Casemiro nu face parte din planurile antrenorului echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, pentru sezonul viitor, anunţă presa spaniolă.

Potrivit Don Balon, tehnicianul francez i-a anunţat atât pe Casemiro, cât şi pe preşedintele clubului Real Madrid că nu va conta pe brazilian în stagiunea viitoare. Florentino Perez este dispus să renunţe la Casemiro, însă nu pentru mai puţin de 60 de milioane de euro.

Conform sursei amintite, Zidane vrea să îl înlocuiască pe Casemiro cu mijlocaşul francez al echipei Olympique Lyon, Tanguy Ndombele. La 22 de ani, Ndombele se numără printre cei mai promiţători jucători din Europa şi este cotat la 50 de milioane de euro.

Casemiro, unul dintre jucătorii de bază ai Realului în primul mandat al lui Zinedine Zidane, a avut evoluţii modeste în acest sezon şi nu mai este atât de sigur de locul de titular, uneori fiind preferat pe postul de mijlocaş la închidere tânărul Marcos Llorente.

În vârstă de 27 de ani, Casemiro joacă la Real Madrid din 2013, atunci când a fost transferat de la Sao Paulo. În această perioadă, brazilianul a adunat 188 de meciuri şi a reuşit 18 goluri şi 13 assist-uri, în sezonul 2014-2015 fiind împrumutat la FC Porto.

12 trofee a cucerit Casemiro cu Real Madrid, printre care 4 UEFA Champions League

70 de milioane de euro este cota mijlocaşului brazilian

Afla mai multe despre: casemiro 

viewscnt
Articole similare