Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Absenţă de ultimă oră pentru Cosmin Contra. Vestea primită astăzi de staff-ul naţionalei

ULTIMA ORĂ | Absenţă de ultimă oră pentru Cosmin Contra. Vestea primită astăzi de staff-ul naţionaleigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Dragoş Grigore s-a accidentat şi nu va putea evolua în partidele naţionalei României cu Insulele Feroe şi Norvegia.

”Integralist pentru Ludogoreţ în derby-ul de sâmbătă cu Levski Sofia, Dragoş Grigore s-a prezentat la lot şi s-a antrenat alături de tricolori în ţară, participând inclusiv la şedinţa de pregătire de aseară din Insulele Feroe.

În timpul acesteia, a acuzat probleme musculare la nivelul gambei stângi. Staff-ul medical al naţionalei a decis azi, în urma investigaţiilor, că Dragoş nu poate fi recuperat pentru meciurile cu Insulele Feroe, de mâine, şi Norvegia, de marţi. Fundaşul va fi supus mai multor investigaţii la revenirea lotului naţional în ţară.

Suntem alături de tine, Dragoş! Recuperare rapidă, mai avem bătălii importante pentru Euro 2020! LUPTĂM ÎMPREUNĂ!” se arată într-o postare recentă de pe site-ul frf.ro.

Conform Gazetei, pentru meciul cu Norvegia de marţea viitoare va fi chmeat de urgenţă la lot Andrei Burcă, 26 de ani, fundaşul central al campioanei CFR Cluj.  

În vârstă de 33 de ani, Dragoş Grigore joacă de anul trecut la Ludogorets Razgrad. Are 37 de selecţii în echipa naţională a României pentru care nu a marcat niciodată. Grigore este campion al Bulgariei cu Ludogorets în sezonul trecut şi a mai jucat în cariera sa pentru CFR Timişoara, Dinamo, Toulouse şi Al Sailiya.

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare