Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Accidentarea lui Florinel Coman e gravă! Scos din schemă pentru Europa League, ratează şi barajul cu Islanda: "Va lipsi o perioadă mai lungă!"

ULTIMA ORĂ | Accidentarea lui Florinel Coman e gravă! Scos din schemă pentru Europa League, ratează şi barajul cu Islanda: "Va lipsi o perioadă mai lungă!"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că accidentarea lui Florinel Coman (22 de ani) e mai gravă decât se preconiza iniţial, iar "Mbappe de România" va lipsi o perioadă mai lungă. Coman s-a accidentat în meciul de pomina Backa Topola - FCSB din preliminariile Europa League.

Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman. Scos din schemă pentru Europa League, ratează barajul cu Islanda

Scos pe braţe din meciul nebun din Serbia, în urma căruia s-a calificat în turul trei preliminar din Europa League (6-6, 5-4 d.l.d), Florinel Coman va lipsi o perioadă mai lungă din echipa. Coman s-a accidentat la gleznă, după o intrare dură a unui adversar, şi nu a putut călca pe piciorul drept la ieşirea de pe teren.

MM Stoica a anunţat noi detalii despre accidentarea suferită de Florin Coman: "Coman, aşa cum am spus, va lipsi o perioadă mai lungă. Ştiu că nu va fi disponibil pentru meciurile naţionalei. Din nefericire pentru noi şi pentru naţională, accidentarea e serioasă, intrarea sălbatică a lăsat urme", a spus Mihai Stoica, la Pro X.

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni fotbalşti ai naţionalei României în dubla cu Irlanda de Nord şi Austria. La Klagenfurt, Coman a dat pasa de gol la prima reuşită a tricolorilor, semnată de Denis Alibec.

  • 1 - un gol şi trei pase de gol în cinci meciuri a înregistrat Florinel Coman în acest sezon la FCSB, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: florinel comanaccidentareechipa nationalafcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare