Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". AC Milan, primul transfer pentru 2024!

ULTIMA ORĂ | "Acord". AC Milan, primul transfer pentru 2024!

AC Milan

Comentarii

AC Milan a făcut primul transfer pentru 2024. "Diavolii" au băut palma cu Betis pentru transferul lui Juan Miranda (23 de ani), trimis de Barcelona la Sevilla fără cost de transfer. Italienii s-au înţeles cu Betis, iar Miranda urmează să semneze.

Fabrizio Romano a aunţat, miercuri, acordul dintre AC Milan şi Betis pentru transferul lui Juan Miranda. Italienii au obţinut "da"-ul lui Miranda de ceva vreme, însă acum s-au înţeles şi cu echipa din Sevilla pentru transferul fundaşului încă din ianuarie 2024.

AC Milan şi Betis, acord pentru transferul lui Juan Miranda. O parte din sumă ajunge la Barcelona

Contractul dintre Juan Miranda şi Betis expiră în vara lui 2024, iar AC Milan l-a convins pe spaniol să accepte un transfer gratis, fiind în ultimele luni de contract. Milanezii s-au înţeles şi cu Betis pentru a anticipa transferul, iar Miranda urmează să ajungă pe San Siro în ianuarie 2024 pentru două milioane de euro.

AC Milan a fost de acord să achite suma pentru a-l avea la dispoziţie pe Juan Miranda încă de la începutul lui 2024, deoarece n-a vrut să mai aştepte până la vară. Contractul lui Juan Miranda cu AC Milan va fi valid până în vara lui 2028, după ce jucătorul s-a înţeles deja cu italienii.

40% din suma de transfer va ajunge la Juan Miranda, conform contractului de transfer semnat cu Betis, în urma căruia fundaşul crescut în La Masia a ajuns gratis pe "Benito Villamarrin". Juan Miranda a jucat 12 meciuri (791 de minute) în toate competiţiile sezonului cu Betis, timp în care a oferit un assist.

  • 9 - nouă milioane de euro este cota de piaţă a lui Juan Mirand în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ac milantransferjuan mirandabetis 

viewscnt
Articole similare