Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona l-a convins: se transferă gratis pe Camp Nou în 2024!

ULTIMA ORĂ | "Acord". Barcelona l-a convins: se transferă gratis pe Camp Nou în 2024!

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a făcut deja primul transfer pentru sezonul viitor. Aşa cum a obişnuit în ultimii ani, formaţia catalană va transfera gratis, în vara viitoare, unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Spania, pe care a reuşit să-l convingă să semneze.

Presa din Spania a aflat că Barcelona a bătut deja palma cu fotbalistul pentru transferul său gratis, pe Camp Nou, în vara lui 2024. Este unul dintre puştii-minune ai fotbalului spaniol, o oportunitate pe care catalanii nu aveau cum să o rateze.

Barcelona, acord cu Nico Williams pentru transferul gratis pe Camp Nou în vara lui 2024

Din dorinţa de a întări echipa, Barcelona l-a convins pe Nico Williams, fotbalist din naţionala Spaniei, să semneze şi să transfere gratis în 2024 pe Camp Nou, profitând de faptul că va intra curând în ultimele şase luni de contract cu Athletic Bilbao.

Transferul lui Nico Williams ar fi al doilea pe care Barcelona îl face în ani consecutivi de la Athletic Bilbao, gratis. După ce l-a luat pe Inigo Martinez, echipa catalană l-a convins şi pe Nico Williams, care urmează să ajungă pe Camp Nou în vara viitoare, odată cu expirarea contractului cu echipa de pe San Mames.

Deşi a încercat să-l convins să-şi pună semnătura pe un nou contract, Athletic Bilbao îl va pierde pe Nico Williams în favoarea Barcelonei, iar Xavi va avea la dispoziţie încă o soluţie foarte bună pentru atacul echipei pe care încearcă să o reducă spre glorie.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Nico Williams în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: barcelonatransferacordnico williamslaliga 

viewscnt
Articole similare