Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Acord de principiu" între Barcelona şi înlocuitorul lui Luis Suarez! Salariu colosal oferit de catalani

ULTIMA ORĂ | "Acord de principiu" între Barcelona şi înlocuitorul lui Luis Suarez! Salariu colosal oferit de catalani

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Lautaro Martinez (22 de ani) au ajuns la un acord de principiu în ceea ce priveşte argentinianului pe Camp Nou, anunţă presa internaţională. Acum, catalanii trebuie să se înţeleagă şi cu omologii de la Inter pentru a-l transfera pe Martinez, cel care vrea să joace alături de conaţionalul său de la naţionala Argentinei, Leo Messi, pe Camp Nou.

Anunţul e făcut de Goal.com, care citează Tuttosport, un ziar italian apropiat mai degrabă de Juventus. Şefii Barcelonei au bătut palma cu fotbalistul lui Inter, dar acum începe munca grea. Catalanii trebuie să-i convingă pe conducătorii lui Inter să accepte o sumă de transfer.

Recent, Barcelona a oferit doi jucători, Arhturo Vidal şi Nelson Semedo, plus 70 de milioane de euro pentru Lautaro Martinez, dar a fost refuzată de Inter. Italienii vor să primească 111 milioane de euro, sumă ce reprezintă clauza de reziliere a contractului.

Ce salariu va avea Lautaro Martinez pe Camp Nou

Tuttusport, sursă preluată şi de Sport, scrie că Lautaro Martinez este cu un pas în curtea grupării blaugrana, care îi va oferi un salariu de 18 milioane de euro pe sezo, similar cu al lui Antoine Griezmann (28 de ani).

Inter urmează să obţină un profit uriaş din vânzarea lui Lautaro Martinez, având în vedere că a plătit "doar" 25 de milioane de euro pentru aducerea atacantului de la Racing Club în 2018.

  • 16 goluri şi patru pase de gol are în cont Lautaro Martinez în acest sezon din Serie A
  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a argentinianului, potrivit transfermarkt.com
  • 2023 e anul în care expiră contractul lui Martinez cu Inter


 

Afla mai multe despre: lautaro martinezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare