Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Anunţul momentului în Liga 1: "Am primit nişte propuneri din Italia". Decizia luată de jucător

ULTIMA ORĂ | Anunţul momentului în Liga 1: "Am primit nişte propuneri din Italia". Decizia luată de jucător

Superliga

Comentarii

Fundaşul dreapta italian al liderului Gaz Metan Mediaş, Roberto Romeo, a dezvăluit că a primit oferte de la mai multe echipe din ţara natală, însă a preferat să rămână în România.

Roberto Romeo a făcut anunţul într-un interviu acordat în presa italiană, fundaşul în vârstă de 29 de ani subliniind că se simte excelent în România.

"Revenirea în Italia nu este o prioritate. Au existat nişte propuneri, care, însă, nu m-au convins. Vă spun sincer că mă simt bine în România.

În România m-am căsătorit şi îmi cresc fiica aici. M-am integrat perfect în această ţară. La început nu a fost uşor, dar trebuie să le mulţumesc foştilor mei coechipieri pentru că m-au ajutat să mă adaptez mai uşor", a declarat Roberto Romeo, pentru site-ul derbyderbyderby.it.

Roberto Romeo joacă la Gaz Metan din 2013, timp în care a strâns 99 de meciuri, trei goluri şi patru assist-uri. De-a lungul carierei, italianul a mai evoluat doar în ligile inferioare din ţara natală, la Reginna, Cassino, US Poggibonsi şi Catanzaro.

Gaz Metan, liderul Ligii 1

Gaz Metan Mediaş este revelaţia actualei ediţii a Ligii 1. Echipa antrenată de Edward Iordănescu este neînvinsă, având cinci victorii şi trei remize, şi are un punct avans în fruntea clasamentului faţă de campioana en titre CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: gaz metan 

viewscnt
Articole similare