Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Au cedat! Şefii l-au chemat pe Marius Şumudică la negocieri. Preşedintele lui Gaziantep a făcut anunţul: "Îl iubim. Vom prelungi contractul!"

ULTIMA ORĂ | Au cedat! Şefii l-au chemat pe Marius Şumudică la negocieri. Preşedintele lui Gaziantep a făcut anunţul: "Îl iubim. Vom prelungi contractul!"

Campionate

Comentarii

Presiunea creată de Marius Şumudică (49 de ani) i-a făcut pe şefii lui Gaziantep să ia măsuri. Preşedintele clubului, Mehmet Buyukeşi, a anunţat pentru presa din Turcia că a avut loc o primă întâlnire între părţi pentru a negocia prelungirea contractului antrenorului român.

Preşedintele lui Gaziantep, anunţ despre prelungirea contractului lui Marius Şumudică: "Am avut o primă întâlnire"

Gaziantep FK e pe val în Superliga turcă, după ce a ajuns pe podium, şi Marius Şumudică a profitat de fiecare ocazie pentru a pune presiune pe şefi în ceea ce priveşte prelungirea contractului. Actuala înţeleger dintre Marius Şumudică şi Gaziantep expiră în vară, iar Şumudică a spus că-şi doreşte să rămână, după ce a refuzat mai multe oferte pe bani mulţi din Golf.

Mehmet Buyukekşi, preşedintele lui Gaziantep, a vorbit pentru Ajansspor despre prima întâlnire cu Marius Şumudică pentru prelungirea contractului. "Am avut prima noastră întâlnire cu antrenorul nostru, Marius Sumudică. Întâlnirea noastră a fost pozitivă. Vom prelungi contractul antrenorului nostru. Îl iubim", a declarat şeful lui Gaziantep, Mehmet Buyukeksi.

Gaziantep FK e pe locul trei în clasamentul din Turcia, cu 31 de puncte strânse după 16 etape.

Marius Şumudică a refuzat oferte din Golf şi-şi doreşte să rămână la Gaziantep!

În direct la Telekom Sport, Marius Şumudică a dezvăluit că a refuzat două oferte din zona Golfului pentru a continua la Gaziantep. Antrenorul român nu vrea să se întoarcă în Arabia Saudită, chiar dacă e ademenit cu bani mulţi. Şumudică vrea să continue să facă performanţă la Gaziantep şi, de ce nu, să atragă atenţia unei echipe mari din Turcia care să-l oferteze pentru postul de antrenor.

"N-am crezut că pot fi aici. Cred că trăiesc cea mai bună perioadă a carierei. Fanii erau convinşi că nu voi mai continua pentru că am oferte. Am refuzat, fiind din Golf, nu vreau să mă întorc în Golf. Asta am vrut să le transmit fanilor. Eu am ca obiectiv să termin în primele 10, anul trecut am terminat în primele 8. Campionatul e foarte strâns, avem o serie incredibilă de victorii", a spus Marius Şumudică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantep fkcontractmehmeut buyukeksiprelungire 

viewscnt
Articole similare