Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Bayern i-a stabilit preţul lui Thiago Alcantara, principala ţintă a Barcelonei în această vară

ULTIMA ORĂ | Bayern i-a stabilit preţul lui Thiago Alcantara, principala ţintă a Barcelonei în această vară

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona l-a pus pe Thiago Alcantara în fruntea listei de transferuri, în această vară, odată cu refuzul lui Antoine Griezmann, care a decis să rămână la Atletico Madrid.

Conform Marca, gruparea catalană a luat deja legătura cu conducerea clubului Bayern Munchen şi a aflat că trebuie să plătească 70 de milioane de euro pentru răscumpărarea jucătorului cedat în urmă cu cinci ani. În vara anului 2013, Thiago a fost transferat de Bayern Munchen de la Barcelona, pentru 25 de milioane de euro, la cererea noului tehnician de la acea vreme: Pep Guardiola, care lucrase cu mijlocaşul spaniol şi pe Camp Nou.

În acelaşi timp, oficialii lui Bayern sunt interesaţi de un jucător al Barcelonei, fundaşul francez Lucas Digne, care ar putea fi inclus în afacere.

Ajuns la 27 de ani, Thiago şi-ar dori să revină la Barcelona, dar mai are contract până în 2021, aşa că nu depinde numai de el. 153 de meciuri, 53 de goluri şi 27 de pase decisive a adunat Thiago Alcantara la echipa bavareză, după ce la Barcelona reuşise să înscrie 11 goluri şi să dea 20 de assist-uri, în cele 100 de prezenţe.

Afla mai multe despre: thiagobayernbarcelona 

viewscnt
Articole similare