Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Bombă pe piaţa transferurilor în Liga 1! Dan Nistor pleacă de la Dinamo şi semnează cu U Craiova

ULTIMA ORĂ | Bombă pe piaţa transferurilor în Liga 1! Dan Nistor pleacă de la Dinamo şi semnează cu U Craiova
Comentarii

Dan Nistor (31 de ani) ar urma să fie protagonistul transferului iernii în Liga 1. Căpitanul lui Dinamo ar urma să trădeze şi să semneze cu Universitatea Craiova, o rivală tradiţională a "câinilor".

Situaţia de la Dinamo i-a ajuns până peste cap lui Dan Nistor, iar căpitanul din Ştefan cel Mare ar urma să schimbe echipa în iarnă. ProSport scrie că Nistor va semna cu Universitatea Craiova, în urma unor negocieri dificile. Şansele scăzute la play-off, certurile cu fanii şi restanţele salariale l-au făcut pe Nistor să vrea transferul în Bănie. La Craiova ar urma să semneze un contract prin care să câştige aproape 20.000 de euro pe lună, cu 5.000 de euro de mai mult ca la Dinamo. Luni ar fi ziua decisivă.

Dan Nistor are 31 de ani şi în acest campionat a jucat în 16 partide şi a marcat patru goluri.

Piţurcă şi Nistor, cunoştinţe vechi

Victor Piţurcă se cunosc încă de pe vremea când "Satana" era selecţionerul naţionalei României. Piţurcă i-a oferit lui Nistor şansa debutului sub tricolor. Totul s-a întâmplat la un meci amical, în 2013, contra Trinidad&Tobago. Atunci, România a câştigat cu 4-0, iar căpitanul lui Dinamo a fost trimis pe teren în minutul 66, în locul lui Costin Lazăr.

Afla mai multe despre: dan nistortransferdinamou craiova 

viewscnt
Articole similare