Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Câţi bani a cerut Astra pentru Alex Ioniţă. Cei de la Kayserispor au închis imediat discuţia

ULTIMA ORĂ | Câţi bani a cerut Astra pentru Alex Ioniţă. Cei de la Kayserispor au închis imediat discuţia

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă spune că cei de la Kayserispor au vrut să-l transfere, însă Astra a cerut 1,5 milioane de euro. Mijlocaşul de 22 de ani intră în ultimele şase luni de contract cu Astra şi în vară poate pleca liber de contract.

Alex Ioniţă spune că în această iarnă va lua o decizie în ceea ce priveşte viitorul său. Jucătorul de 22 de ani intră în ultimele şase luni de contract şi este dorit de mai multe echipe, printre care Kayserispor şi CFR Cluj. Ioniţă spune însă că patronul Astrei ţine la preţ. Totuşi, spune că n-ar avea o problemă să rămână la Astra până în vară:

”Nu ştiu (n.r. dacă va semna prelungirea cu Astra), voi vedea în această iarnă. Mă voi sfătui cu familia, cu impresarul şi voi lua cea mai bună decizie. Sper să vină o ofertă bună pentru club, bună şi pentru mine.  Am înţeles că  transferul la Kayserispor nu se va transfera, pentru că Astra a cerut 1,5 milioane de euro şi ei n-au vrut să plătească. Nu ştiu dacă voi merge la CFR, depinde dacă domnul Niculae mă va lăsa să plec. Pentru mine nu contează unde voi juca, este foarte bine şi aici, şi la Kayserispor”, a declarat Ioniţă la microfonul Telekom Sport.

Alex Ioniţă a vorbit şi cu victoria cu 2-1 în faţa lui FC Botoşani: ”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, acesta era obiectivul, să trecem pe locul 4 în clasament şi să rămânem acolo. Era frustrant să părăsim play-off-ul. În toate etapele de până acum am stat în primele 6, ăsta este şi obiectivul, să intrăm în play-off. În afară de CFR, nimeni din play-off n-a reuşit să ne bată. Avem încredere că vom juca în play-off. Eu am avut încredere încă de la început, mereu m-am contrazis cu ceilalţi care spuneau că o să ne luptăm să evităm retrogradare. Avem un lot valoros şi staff frumos”.

Afla mai multe despre: alex ionitafc botosaniliga 1astrakayserispor 

viewscnt
Articole similare