Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! Cristiano Ronaldo are un nou antrenor! Cu cine a semnat Manchester United

Ultimă oră! Cristiano Ronaldo are un nou antrenor! Cu cine a semnat Manchester United

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Portughezul Cristiano Ronaldo va avea un nou antrenor la Manchester United după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer.

Cristiano Ronaldo are un nou antrenor! Cu cine a semnat Manchester United

”Diavolii” ar fi ajuns la un acord cu germanul Ralf Rangnick (63 de ani), care în prezent ocupă funcţia de director sportiv în cadrul clubului Lokomotiv Moscova. Rangnick va ocupa funcţia de antrenor interimar, până când conducerea lui United va ajunge la un acord cu un manager care va prelua echipa definitiv, potrivit The Athletic. 

De asemenea, ar exista posibilitatea, ca antrenorul neamţ să rămână definitiv la Manchester United, aşa cum s-a întâmplat şi cu norvegianul Solskjaer, după ce a fost la început interimar. 

În trecut, Rangnick a mai pregătit echipe precum: Stuttgart II, Stuttgart U19, SSV Reutlingen, SSV Ulm, Hannover, Schalke, Hoffenheim, Salzburg şi Leipzig.

În campionat, Manchester United traversează o perioadă dificilă şi ocupă locul 8, cu 17 puncte, fiind la 3 puncte de locul 5, care asigură participarea în Europa League. 

Parcursul lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United

Fost jucător al echipei în Era Alex Ferguson, Ole Gunar Solskjaer a preluat Manchester United la 19 decembrie 2018, când l-a înlocuit pe Jose Mourinho. Cel mai bun rezultat al său ca antrenor al lui United a fost locul al doilea în campionat, sezonul trecut, după Manchester City.

În acelaşi sezon, Manchester United a fost finalistă a Ligii Europa, pierzând în ultimul act, scor 1-1, 10-11, la loviturile de departajare, în faţa formaţiei Villarreal.

El a mai antrenat în carieră echipa de rezerve a lui United, Molde şi Cardiff City.

Afla mai multe despre: ronaldo-united-premier league 

viewscnt
Articole similare