Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Cum promovează Steaua Bucureşti în Liga 3! Anunţul făcut de AMFB în privinţa meciurilor decisive

ULTIMA ORĂ | Cum promovează Steaua Bucureşti în Liga 3! Anunţul făcut de AMFB în privinţa meciurilor decisive

Fotbal intern

Comentarii

AMFB a hotărât disputarea unui play-off în Liga 4, fiind doar primul pas spre promovarea în Liga 3. Cererea Stelei Bucureşti a fost respinsă de AMFB, după ce “militarii” şi-ar fi dorit să joace direct la barajul pentru promovare.

Decizia AMFB

AMFB a respins cererea Stelei Bucureşti, liderul seriei, care şi-a dorit ca meciurile din Liga 4 să nu mai continue. Astfel, primele patru cluburi din serie vor disputa un play-off, iar apoi va avea loc barajul pentru promovare.

Primele trei echipe din serie sunt Steaua, Rapid 2 şi Bucharest United, urmând ca locurile patru şi cinci, care se află la egalitate de puncte, să joace un meci de departajare pentru calificarea în play-off.

Liga 4 va continua, atunci când măsurile impuse de Guvern vor putea fi indeplinite, printr-un turneu play-off între primele patru echipe clasate, în formatul aprobat în august 2019, câştigătoarea acestui turneu urmând a reprezenta municipiul Bucureşti la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a.

Avand în vedere că ocupantele locurilor al patrulea şi al cincilea se află la egalitate de puncte, acestea vor disputa un meci de baraj, într-o singură manşă, câştigătoarea acestuia urmând a ocupa locul al patrulea şi a avea dreptul de a participa la turneul sus-menţionat”, anunţă AS47, într-un comunicat postat pe pagina de Facebook.

 

 

 

Afla mai multe despre: steaua bucurestipromovare steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare