Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | De la "99% sigur" la "acum nu". Pică venirea lui Edi Iordănescu la FCSB?

ULTIMĂ ORĂ | De la "99% sigur" la "acum nu". Pică venirea lui Edi Iordănescu la FCSB?

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat miercuri că în proporţie de "99%", Edward Iordănescu va fi noul antrenor de la FCSB. Mihai Teja urmează să fie demis după partida cu CFR Cluj. Totuşi, un dinamovist a dezvăluit că Iordănescu nu va ajunge la FCSB.

La finalul meciului cu FC Hermannstadt, întrebat fiind de reporterul Telekom Sport despre venirea lui Edward Iordănescu la FCSB, anunţată chiar de Gigi Becali (Detalii AICI), Dan Nistor a dezvăluit că antrenorul nu va pleca la FCSB, cel puţin nu acum. Căpitanul lui Dinamo nu a intrat în detalii, doar s-a rezumat în a spune: "Din ce ştiu eu nu va pleca acolo. În scurt timp nu va pleca acolo. Acum nu, sunt convins că acum nu"

Despre echipa sa, Nistor speră ca sezonul viitor lucrurile să schimbe, Dinamo să fie în play-off şi să se lupte pentru cele două trofee interne: "Era mult mai frumos să fi fost în play-off şi să fie ultima etapă şi să ne batem acolo sus unde nu de mult ne-am bătut, acum doi ani. Din păcate asta este, am făcut multe greşeli în trecut, sper la anul să ne batem la cele două obiective cupa şi campinatul".

Relaţia bună de prietenie dintre Iordănescu şi Nistor a început în perioada în care cei doi au lucrat împreună la Pandurii Târgu Jiu. 

 

Afla mai multe despre: edi iordanescudan nistor 

viewscnt
Articole similare