Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Demba Ba, noi detalii despre incidentele din scandalul de la meciului PSG - Başakşehir. Interviu exploziv despre ce s-a întâmplat la vestiare

ULTIMA ORĂ | Demba Ba, noi detalii despre incidentele din scandalul de la meciului PSG - Başakşehir. Interviu exploziv despre ce s-a întâmplat la vestiare
Comentarii

Demba Ba (35 de ani), unul dintre protagoniştii scandalului în care a fost implicată brigada română de arbitri de la meciul PSG - Başakşehir, a vorbit din nou despre cele întâmplate, la câteva zile după incidentele de pe Parc des Princes.

Atacantul a explicat într-un interviu acordat BeIN Sports ce s-a discutat în vestiarul turcilor, atunci când meciul a fost întrerupt şi echipele au intrat la cabine. Meciul PSG - Başakşehir a fost amânat cu o zi şi s-a disputat până la urmă cu o altă brigadă de arbitri. Crivelli, fotbalistul lui Başakşehir, a fost cea mai înaltă voce din vestiar care a susţinut că partida nu trebuie să se mai reia.

"Vorbeam unii cu altii in vestiar, apoi cineva a ridicat vocea si a zis: 'Ori iesim toti, ori nu iese nimeni!' Am fost surprins de reactia lui Enzo Crivelli. I-am zis ca trebuie sa iasa pe teren daca decidem sa jucam meciul. A refuzat. A spus ca nu e loc pentru rasism in fotbal si ca vor continua daca noi nu facem ceva ferm. A hotarat sa nu joace indiferent de riscuri, apoi toti am fost alaturi de el. Am jucat a doua zi", a spus Demba Ba.

Colţescu, acuzat de rasism la meciul PSG - Başakşehir!

Meciul PSG - Başakşehir a fost marcat de un incident neplăcut care a avut în prim plan brigada română de arbitri, condusă de Ovidiu Haţegan. Partida s-a oprit în minutul 15, după ce, în urma protestelor, al 4-lea oficial - Sebastian Colţescu -, l-a identificat pe Pierre Webo drept "ăla negru" pentru a fi eliminat de pe bancă de centralul Haţegan. De aici şi până l-a un scandal monstru n-a fost mult, după ce Webo a înţeles cuvântul negru ca pe o insultă rasistă, iar spiritele s-au încins. În cele din urmă, partida a fost amânată cu o zi, iar PSG a câştigat cu 5-1.

Afla mai multe despre: demba bascandalrasismovidiu hategansebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare