Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Diagnostic teribil pentru Eden Hazard: fisură de peroneu! Starul belgian al lui Real Madrid, OUT tot sezonul

ULTIMA ORĂ | Diagnostic teribil pentru Eden Hazard: fisură de peroneu! Starul belgian al lui Real Madrid, OUT tot sezonul

Real Madrid

Comentarii

Clubul Real Madrid a anunţat, duminică, diagnosticul în cazul accidentării lui Eden Hazard: fisură de peroneu. Astfel, starul belgian are şanse mici să mai evolueze în acest sezon.

Mijlocaşul echipei Real Madrid, Eden Hazard, s-a accidentat din nou, sâmbătă seară, în meciul pierdut de gruparea din capitala Spaniei, în deplasare, cu Levante.

La a doua apariţie pe teren, după accidentarea care l-a ţinut trei luni departe de gazon, internaţionalul belgian a întâmpinat noi probleme medicale şi a părăsit terenul în minutul 67.

"Hazard a fost lovit la glezna cu probleme, la care a mai fost accidentat. Va trebui să facem teste, dar arată rău", a declarat Zinedine Zidane, la finalul meciului.

Hazard ratează meciurile cu Man City şi Barcelona

Accidentarea lui Hazard vine cu doar patru zile înaintea meciului cu Manchester City, din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, meci transmis miercuri, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport. Mai mult, la sfârşitul săptămânii, Real Madrid joacă derby-ul cu FC Barcelona, de la ora 21:00, de asemenea la Telekom Sport.

Real Madrid a fost învinsă de Levante, scor 1-0, şi a suferit a doua înfrângere în acest sezon în LaLiga

Formaţia Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Levante, în etapa a XXV-a a campionatului Spaniei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Jose Luis Morales, în minutul 79.

Pentru Real Madrid aceasta este a doua înfrângere a sezonului, după cea din 19 octombrie, cu Mallorca.

Meciurile Osasuna – Granada, Deportivo Alaves – Athletic Bilbao, Real Valladolid – Espanol, Getafe – FC Sevilla şi Atletico Madrid – Villarreal sunt programate duminică.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare