Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! FC Argeş a transferat un atacant olandez

Ultimă oră! FC Argeş a transferat un atacant olandez

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş anunţă că a ajuns la un acord pentru un sezon competiţional, cu drept de prelungire pe încă unul, cu fotbalistul Jafar Arias.

 FC Argeş a transferat un atacant olandez

Atacantul în vârstă de 26 de ani, născut în Antilele Olandeze, a evoluat în precedenta ediţie de campionat în prima ligă olandeză, la VVV Venlo.

Fotbalistul care măsoară 191 cm şi cântăreşte 78 kg evoluează pentru naţionala statului Curacao, o insulă situată în sudul Mării Caraibilor, pentru care a bifat şapte selecţii.Vârful cu cetăţenie olandeză a evoluat până acum numai în Olanda pentru echipe precum Groningen, FC Dordrecht, FC Emmen şi VVV-Venlo. Cu Groningen a câştigat şi un trofeu al Cupei Olandei în sezonul 2014-2015.

Cel mai bun randament l-a dat la FC Dordrecht, unde a marcat 13 goluri, în 39 de partide. În sezonul trecut, în 29 de meciuri pentru Venlo, Jafar a înscris 4 goluri.

În acelşi timp, conducerea clubului FC Argeş şi fotbalistul Manuel Joaquim Welo Lupeta au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Atacantul portughez a evoluat pentru echipa piteşteană în patru partide.

Afla mai multe despre: fc argeş-liga 1 romania 

viewscnt
Articole similare