Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | FCSB trimite mulţi fotbalişti şi antrenor la o altă echipă! Decizie după şocul din club

ULTIMA ORĂ | FCSB trimite mulţi fotbalişti şi antrenor la o altă echipă! Decizie după şocul din club

FCSB

Comentarii

Unirea Constanţa, club apărut după ce Farul Constanţa "a promovat" în Liga 1, după unirea cu Viitorul Constanţa, are probleme mari în acest sezon din Liga 2. Pentru a-şi reveni măcar din punct de vedere sportiv, oficialii sunt pregătiţi să aducă mai multe întăriri de la FCSB.

FCSB trimite mai mulţi fotbalişti şi un antrenor la Unirea Constanţa

Lucrurile la Unirea Constanţa au fost făcute pe grabă în această vară. Ciprian Marica i-a cedat locul echipei apărute peste noapte, iar Ianis Zicu a fost numit antrenor. Tehnicianul a şi plecat, între timp.  

Unirea Constanţa a fost prinsă pe picior greşit în noul sezon, cu un lot sub nivelul Ligii 2 şi cu restanţe salariale, iar rezultatul final s-a văzut pe teren şi în clasament. 

Clubul e pe ultimul loc, cu niciun punct acumulat, şi cu cinci înfrângeri pe linie. Acum, conducătorii au cerut ajutor şi se pare că FCSB va trimite mai mulţi jucători, dar şi un antrenor la Unirea. 

"Vom fi bine, veţi vedea. Vor veni mai mulţi jucători de la FCSB la echipa noastră care va continua activitatea în eşalonul secund şi va juca, în continuare, la Techirghiol. De asemenea, tot FCSB va trimite şi un antrenor care va conduce divizioara secundă. Eu voi rămâne să lucrez cu juniorii, ceea ce îmi place cel mai mult”, a declarat interimarul Dumitru Faitaş, la Metropola TV, citat de Gazeta Sporturilor. 

Primele măsuri după umilinţa din Liga 2

Sâmbătă, echipa a fost învinsă ruşinos de Buzău, scor 14-0, rezultat care l-a şocat pe antrenorul Florentin Petre”Tuturor jucătorilor seniori le vor fi reziliate contractele. Nu au dat dovadă de profesionalism în relaţia cu clubul", a mai spus reprezentantul clubului de la malul mării. Mai mulţi fotbalişti sunt aşteptaţi în lot, pe lângă cei care vor sosi de la FCSB. 

În acest moment, Edi Iordănescu are mulţi tineri de perspectivă în lot, care prind minute puţine, din cauza concurenţei. Printre jucătorii tineri care au evoluat mai puţin se numără: Ştefan Târnovanu, Mihai Udrea, Sorin Şerban, Ovidiu Perianu, Alexandru Musi, Adrian Niţă sau Ianis Stoica. 

FCSB are, în academia de la Berceni, şi alţi fotbalişti tineri, care ar putea face pasul spre Liga 2, pentru a lua contact cu un nivel superior. 

 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalifcsb unirea constantafcsb transferuriedi iordanescuedward iordanescu 

viewscnt
Articole similare