Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florentin Petre, fără cuvinte după umilinţa 14-0 de la Buzău: ”Nu e corect faţă de competiţie. Sunt alte echipe care merită în Liga 2”

Florentin Petre, fără cuvinte după umilinţa 14-0 de la Buzău: ”Nu e corect faţă de competiţie. Sunt alte echipe care merită în Liga 2”

Liga 2

Comentarii

Sâmbătă, Dacia Unirea Brăila a fost învinsă uşor de Petrolul, scor 4-0, pe Ilie Oană, însă nu acela a fost rezultatul zilei. Unirea Constanţa a făcut vizita la Buzău şi a pierdut cu 14-0.

Florentin Petre şi-a condus echipa către o înfrângere dură, 4-0, în faţa lui Petrolul Ploieşti. Însă, rezultatul slab al Brăilei a fost eclipsat de unul aproape de necrezut reuşit de Unirea Constanţa.

Echipa care a înlocuit-o pe Farul în Liga 2, deşi venea din a patra divizie, nu a treia, spre nemulţumirea multor alte echipe ce voiau poziţia în fosta B, a fost umilită, 14-0, la Buzău.

Trei adversari au marcat un hat-trick, iar tabela arăta 9-0 la pauză. Scorul halucinant a venit în baza faptului că Unirea Constanţa a dispus doar de juniori, majoritatea sub 17 ani, la duelul cu FC Buzău.

După ce a vorbit de propria înfrângere, de la Ploieşti, Florentin Petre a abordat şi subiectul umilinţei Unirii Constanţa.

Florentin Petre, fără cuvinte după umilinţa 14-0 de la Buzău

”Azi am întâlnit un adversar foarte puternic, mult peste media Ligii 2. Se vede, în momentul în care investeşti, când ai lot de fotbal... Pentru că astea fac diferenţa, banul şi calitatea fotbalistului. 

Mă bucur că am putut să aduc toată echipa noastră să vadă şi ei ce înseamnă un lucru bine făcut. Când ai siguranţă şi continuitate nu ai cum să nu faci performanţă. Nu mă aşteptam la o diferenţă mare de scor, probabil şi jucătorii au intrat timoraţi de ceea ce au văzut aici.

(n.r. despre partida de la Buzău) Ceva nu este în regulă, nu e corect faţă de comepetiţie, pentru că sunt echipe care au bugete şi au rămas în Liga 3 şi merită la Liga 2”, a declarat Florentin Petre.

Afla mai multe despre: unirea constanţafc buzăupetrolul ploieştidacia unirea brăilabuzău constanţa 14-0 

viewscnt
Articole similare