Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Florin Prunea, despre următorul antrenor al lui Dinamo! "El poate fi o variantă. A căpătat experienţă"

ULTIMA ORĂ | Florin Prunea, despre următorul antrenor al lui Dinamo! "El poate fi o variantă. A căpătat experienţă"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a fost întrebat dacă Adrian Mihalcea poate fi o variantă pentru banca lui Dinamo. Oficialul nu a negat şi i-a enumerat calităţile posibilului nou tehnician din "Ştefan cel Mare".

Adrian Mihalcea, şanse să devină antrenorul lui Dinamo

Dusan Uhrin nu mai este antrenorul lui Dinamo, după ce cele două părţi s-au despărţit în condiţii amiabile. La ieşirea din şedinţa decisivă, Florin Prunea a fost întrebat şi despre Adrian Mihalcea: "Mihalcea este un antrenor pe care eu îl cunosc, mai ales în ultimul timp a căpătat o anumită experienţă lângă "Guriţă", lângă Contra. Poate să fie, de ce nu, o variantă pentru Dinamo. Dar nu numai Adi Mihalcea. Vom vedea. Stoican mai puţin. 

Deocamdată nu am găsit alt antrenor, dar, în cel mai scurt timp, trebuie să avem antrenor, pentru că în următoarea etapă, luni, e meciul cu Chindia. Pentru noi ştiţi ce înseamnă, pentru ce jucăm. Nu trebuie să aibă nimic special (n.r. - noul antrenor), trebuie să fie un om care să vrea să vină să muncească şi să continue. În condiţiile date, nu condiţii uşoare, în condiţiile date", a declarat oficialul lui Dinamo la ieşirea din şedinţa cu Dusan Uhrin. 

Adrian Mihalcea, cel care i-a fost secund lui Cosmin Contra la naţionala de seniori a României şi care le-a mai pregătit, de-a lungul timpului, pe ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni. Informaţia a fost confirmată şi de către fanii-acţionari ai echipei din "Ştefan cel Mare", suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.

"Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo, dar mi-aş dori să antrenez acolo", a spus fostul atacant al "câinilor", între anii 1996-2001 şi 2004-2005. 

Afla mai multe despre: adrian mihalceadinamoflorin pruneadusan uhrinplecare dusan uhrin 

viewscnt
Articole similare