Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Gică Hagi a confirmat plecarea lui Ianis de la Viitorul: "Atât pot să zic"

ULTIMĂ ORĂ | Gică Hagi a confirmat plecarea lui Ianis de la Viitorul: "Atât pot să zic"

Farul Constanța

Comentarii

Ianis Hagi este lăudat de toată lumea după un sezon bun făcut la Viitorul şi un Campionat European excepţional. Plecarea lui de la Ovidiu este iminentă şi a fost confirmată chiar de tatăl său.

Ianis Hagi a fost titularizat de Mirel Rădoi în toate partidele jucate până acum de echipa naţională de tineret la Campionatul European din Italia, iar prestaţiile sale au fost aproape fără cusur. Marcator în meciurile cu Croaţia şi Anglia, Ianis nu a mai reuşit să o bage în plasă şi cu Franţa, dar prestaţia sa în al doilea meci al "tricolorilor" de la Cesena i-a încântat pe jurnaliştii francezi. 

"Sunt oferte, dar pistele sunt greşite, atât pot să zic", a declarat Gică Hagi la Pro X. Astfel, "Regele" exclude posibilitatea ca fiul său ajungă în La Liga, la FC Sevilla, dar şi la Ajax Amsterdam, echipă la care este legitimat deja Răzvan Marin. 

Dacă într-adevăr Ianis nu va ajunge în Spania, înseamnă că decarul naţionalei de tineret a ignorat sfatul primit de la selecţionerul Cosmin Contra: ”I-am spus să aleagă Sevilla, pentru că s-ar descurca bine acolo. Fotbalul spaniol este ideal pentru jucătorii români. Vom vedea dacă va asculta sfatul meu”, a spus Contra într-un interviu pentru Fanatik. 

 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagitransfer 

viewscnt
Articole similare