Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali, încă două lovituri pe piaţa transferurilor! ”Cred că vine, că altfel nu venea la mine acasă”

ULTIMA ORĂ | Gigi Becali, încă două lovituri pe piaţa transferurilor! ”Cred că vine, că altfel nu venea la mine acasă”

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB, George Becali, a anunţat că este în continuare interesat de transferul lui Bogdan Stancu.

FCSB l-a prezentat în cursul zilei de miercuri pe Alexandru Creţu, internaţionalul român de 29 de ani fiind noul fotbalist al FCSB-ului şi al doilea transfer al verii după Cordea.

La conferinţa de presă în care l-a prezentat pe Creţu, Becali a confirmat că este interesat de transferul lui Alin Şeroni, fundaşul lui FC Botoşani, dar şi că discuţiile pentru transferul lui Bogdan Stancu vor continua în perioada următoare: ”Bogdan Stancu să vedem, cred că va veni. Că altfel nu venea la mine acasă” a spus Becali.

Un alt fotbalist care a intrat pe lista finanţatorului de la FCSB este Andrei Dumiter (22 de ani) de la Sepsi. El ar putea fi înlocuitorul lui Florin Tănase, dacă decarul grupării roş-albastre va pleca în străinătate: ”Sau poate iau unul de 22 de ani care e puternic. Îmi place de Dumiter de exemplu. Dacă îl dă cu 2-3 sute de mii poate îl iau” a mărturisit Becali.

Bogdan Stancu are 33 de ani şi în ultimii zece a jucat în Turcia pentru Galatasaray, Orduspor, Genclebirligi şi Bursaspor. Atacantul are 85 de goluri marcate în Superliga Turcă şi este cotat în prezent la 450 de mii de euro.

Andrei Dumiter are 22 de ani, iar în actuala stagiune a jucat 9 meciuri pentru Sepsi, a marcat un gol şi a oferit două pase decisive. 

Afla mai multe despre: gigi becalialin şeroniandrei dumiterbogdan stancu 

viewscnt
Articole similare