Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Hermannstadt i-a găsit înlocuitor lui Vasile Miriuţă. Un antrenor din noul val vine să salveze echipa de la retrogradare. Ce cluburi are în CV

ULTIMA ORĂ | Hermannstadt i-a găsit înlocuitor lui Vasile Miriuţă. Un antrenor din noul val vine să salveze echipa de la retrogradare. Ce cluburi are în CV

Superliga

Comentarii

Un antrenor spaniol care nu a mai pregătit vreo altă din străinătate va fi înlocuitorul lui Vasile Miriuţă la FC Hermannstadt. Potrivit surselor Telekom Sport, alesul este Ruben Albes are doar 35 de ani, a pregătit-o ultima oară pe Murcia şi şi-a început cariera de antrenor la doar 31 de ani.

Şefii lui FC Hermannstadt au decis să renunţe la serviciile lui Vasile Miriuţă după egalul cu Sepsi, scor 1-1. Noua conducere a clubului sibian va paria pe un antrenor spaniol, care a pregătit doar echipe de la el din ţară. Este vorba despre Ruben Albes, un antrenor de doar 35 de ani.

Cine este Ruben Albes, antrenorul care o va prelua pe Hermannstadt

În vârstă de doar 35 de ani, Ruben Albes şi-a început cariera de antrenor principal în vara lui 2016, când a preluat-o pe Valladolid B. Înainte de asta, a fost secund la Valladolid B, Eldense şi Novelda - unde şi-a început cariera de antrenor secund. În 2017 a trecut la Celta Vigo B, iar în vara lui 2017 a preluat-o pe Murcia.

Ruben Albes a pregătit-o doar şapte meciuri pe Murcia şi apoi a fost demis, deoarece reuşise să strângă doar şapte puncte. Este liber de contract din octombrie 2019. Ruben Albes este un pariu al noii conduceri de la Hermannstadt, care speră să aducă la Sibiu ceva din şcoala spaniolă de fotbal.

Obiectivul lui Ruben Albes va fi să salveze echipa de la retrogradare. Hermannstadt are în prezent 18 puncte şi este la doar trei puncte de locul care joacă baraj pentru menţinerea în Liga 1.


 

Afla mai multe despre: ruben albes 

viewscnt
Articole similare