Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | În timp ce îi caută înlocuitor, Barcelona poate rămâne fără Luis Suarez. Ofertă de ultim moment pentru "Canibal"

ULTIMA ORĂ | În timp ce îi caută înlocuitor, Barcelona poate rămâne fără Luis Suarez. Ofertă de ultim moment pentru "Canibal"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona îi caută înlocuitor lui Luis Saurez (33 de ani), iar urugayanul ar putea pleca de pe Camp Nou. Atacantul pe cale să primească o ofertă de la o echipă importantă din Argentina.

În birourile de pe Camp Nou se lucrează intens la aducerea unui înlocuitor pentru Luis Suarez, candidatul ideal este Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter, iar "Canibalul" o poate părăsi pe Barcelona pe cealaltă parte. Sport a preluat nişte declaraţii făcute de Bernardo Romeo, fostul antrenor al lui San Lorenzo, care a spus că ştie de la preşedintele clubului argentinian că acesta se pregăteşte să facă o ofertă pentru aducerea lui Suarez în Argentina.

Marcelo Tinelli, preşedintele lui San Lorenzo, îl vrea pe Luis Suarez. "Fotbalul din Argentina este foarte competitiv şi există întotdeauna o posibilitate ca un jucător precum Suarez să vină aici. Sper că o va face! Ştiu că Tinelli se găndeşte la această posibilitate, deci vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Bernardo Romeo pentru Crack Deportivo, citat de Sport.

Sursa citată scrie că Luis Suarez are, conform unui interviu mai vechi dat de atacantul uruguayan, o slăbiciune pentru San Lorenzo. Totuşi, e greu de crezut că preşedintele lui San Lorenzo îl va convinge pe Luis Suarez să vină încă de la această vârstă în Argentina. Atacantul e abia recuperat după o accidentare suferită la genunchi.



Luis Suarez mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2021 şi va mai primi automat un an de contract dacă va juca 60% din meciurile catalanilor în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: luis suarezofertafc barcelona 

viewscnt
Articole similare