Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ivan Perisic vrea să plece de la Inter şi a anunţat deja conducerea clubului: "Vom ţine cont de el"

ULTIMA ORĂ | Ivan Perisic vrea să plece de la Inter şi a anunţat deja conducerea clubului: "Vom ţine cont de el"
Comentarii

Mijlocaşul echipei Internazionale Milano, Ivan Perisic, a anunţat conducerea clubului că vrea să plece de pe "Giuseppe Meazza", informează presa italiană.

Potrivit Sky Italia, decizia lui Perisic vine după ce Inter a refuzat o ofertă de împrumut venită pe numele internaţionalului croat de la Arsenal Londra.

"Perisic a cerut să plece, dar nu avem nicio ofertă pentru el. Vom vedea zilele viitoare. Vom asculta cererea lui Perisic, a solicitat un transfer. Trebuie să încercăm să-l mulţumim, dar să şi ţinem cont de valoarea sa", a declarat Giuseppe Marotta, pentru sursa amintită.

Presa italiană notează că Arsenal a făcut o oferăt de împrumut pentru Perisic, cu opţiune de cumpărare pentru aproximativ 40 de milioane de euro. Totuşi, Inter vrea să îl vândă încă de acum pe mijlocaşul croat, care va împlini 30 de ani la 2 februarie.

Perisic, care a fost titular în 14 dintre cele 20 de meciuri jucate de Inter în această ediţie de Serie A, a fost doar rezervă în meciul de duminică împotriva lui Torino.

El a jucat un rol-cheie în parcursul avut de Croaţia la Cupa Mondială din Rusia, marcând în finala pierdută contra Franţei, 4-2.

Totuşi, Perisic nu a continuat evoluţiile din Rusia şi în acest sezon, reuşind doar trei goluri şi cinci pase decisive, în 25 de meciuri jucate pentru Inter în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: perisic 

viewscnt
Articole similare