Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Joan Laporta avea nevoie de minim 2.257 de semnături pentru a putea candida. Câte a reuşit să strângă

ULTIMA ORĂ Joan Laporta avea nevoie de minim 2.257 de semnături pentru a putea candida. Câte a reuşit să strângăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta este oficial candidat la şefia Barcelonei.

Avocatul care a mai condus gruparea blaugrana avea nevoie de 2.257 de semnături pentru a putea candida la alegerile generale.

Laporta a anunţat în urmă cu puţin timp că a stâns nu mai puţin de 10.257 de semnături, mai mult decât era necesar pentru a putea candida.

Alegerile la preşedinţia Barcelonei, de pe 24 ianuarie, pot reprezenta un moment zero pentru echipa catalană, care se află într-un moment greu, atât din punct de vedere financiar, cât şi din punct de vedere sportiv. Barcelona nu merge deloc bine, iar fostul preşedinte, Josep Maria Bartomeu, a fost îndepărtat prin moţiune de cenzură. Acum, Joan Laporta, şi el fost preşedinte al Barcelonei între 2003 şi 2010, este unul dintre favoriţii la preluarea scaunului lăsat liber de Bartomeu.

În altă ordine de idei, unul dintre candidaţi, Xavi Vilajoana, a anunţat că nu a reuşit să strângă numărul necesar de semnături.

Afla mai multe despre: joan laportabarcelona 

viewscnt
Articole similare