Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Laporta nu-l vrea pe Koeman! Super antrenorul care vine să-l antreneze pe Messi. Singura condiţie pusă

ULTIMA ORĂ Laporta nu-l vrea pe Koeman! Super antrenorul care vine să-l antreneze pe Messi. Singura condiţie pusăgalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ronald Koeman ar urma să fie demis de la Barcelona dacă Joan Laporta câştigă alegerile pentru şefia clubului.

Koeman şi Barcelona au obţinut un succes important în partida de pe Estadio Pucela, 3-0 cu Real Valladolid. Aproape o lună au aşteptat fanii Barcelonei o victorie categorică a favoriţilor. Care a venit în deplasarea de la Valladolid. Messi a pasat decisiv pentru Lenglet, care a deschis scorul. Braithwaite a stabilit scorul pauzei după asistul lui Dest. Messi a stabilit scorul final în repriza a doua, după o pasă genială a puştiului Pedri. Barca a scăpat fără gol primit, pentru că Ter Stegen a avut două intervenţii senzaţionale la aceeaşi fază. Catalanii s-au impus şi au urcat pe cinci în La Liga.

Totuşi, dincolo de rezultatul pozitiv, apele sunt agitate la Barca.

Presa spaniolă notează că în birourile de pe Camp Nou există multe nemulţumiri care ţin în special de jocul formaţiei blaugrana, dar şi de rezultatele obţinute în era Ronald Koeman.

De altfel, potrivit Diario Gol, tehnicianul olandez ştie foarte bine că oficialii clubului nu sunt mulţumiţi de ceea ce a adus el până acum la Barcelona.

Potrivit sursei citate, unul dintre candidaţii cu cele mai mari şanse la preluarea funcţiei de preşedinte al Barcelonei, Joan Laporta, îl va demite pe Koeman dacă va obţine un al doilea mandat la conducerea clubului.

Diario Gol scrie că Laporta este decis să înceapă o nouă eră pe Camp Nou, una în care Koeman nu-şi găseşte locul: ”Dacă eu voi câştiga alegerile, îi voi face o propunere concretă lui Messi. Îmi doresc să rămână pentru că alături de el putem începe o nouă eră” a explicat Laporta.

Proiectul lui Laporta nu-l include pe Ronald Koeman

Potrivit sursei citate, Laporta are varianta de antrenor pregătită pentru a-l schimba pe olandez. În timp ce marele său rival, Victor Font, pariază pe Xavi Hernandez, Laporta vrea să-l aducă la Barcelona pe Klopp. Singura condiţie este ca avocatul să câştige alegerile pentru preşedinţia clubului.

Eduardo Inda, un jurnalist foarte cunoscut în Spania, a confirmat şi el varianta Klopp la Barcelona. Totuşi, Laporta s-a ferit să vorbească în public despre această posibilitate, pentru că germanul are un contract ferm cu FC Liverpool.

Dincolo de numele care va cântări foarte greu, Laporta vreau un tehnician care să se identifice cu stilul de joc ofensiv pe care Barcelona l-a avut şi în primul său mandat. De asemenea, Laporta vrea un antrenor care să ofere din nou speranţe fanilor şi mai ales lui Leo Messi, prin greutatea numelui său, un detaliu de care Messi s-a plâns în ultimii ani în care Barca a fost antrenată de Valverde, Setien şi acum Koeman. 

Laporta a amplasat un poster uriaş lângă Bernabeu

Joan Laporta este fostul preşedinte al Barcelonei. Acesta a condus-o pe Barca între 2003 şi 2010, fiind cea mai bună perioadă a clubului din întreaga istorie.

Laporta candidează din nou pentru postul de preşedinte al clubului catalan, iar acesta a amplasat lângă Bernabeu un poster uriaş pentru campania sa, în care se adresează rivalilor de la Real Madrid.

În posterul respectiv îl putem vedea pe Joan Laporta alături de următorul mesaj: "Emoţionat să vă văd din nou"

Laporta şi-a anunţat candidatura pe 30 noiembrie pentru postul de preşedinte al Barcelonei. Joan este unul dintre favoriţii suporterilor datorită perioadei extraordinare pe care Barcelona a avut-o cu el ca preşedinte. Cel mai bun sezon din istoria clubului a fost cel din 2008/2009, în care echipa condusă de Pep Guardiola a reuşit să câştige toate cele 6 trofee disponibile din acel sezon. Joan Laporta este un avocat foarte cunoscut, dar şi un fost politician.

Afla mai multe despre: ronald koeman 

viewscnt
Articole similare