Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Liverpool, ofertă astronomică: 92 de milioane € pentru o "perlă"

ULTIMA ORĂ | Liverpool, ofertă astronomică: 92 de milioane € pentru o "perlă"

Liverpool

Comentarii

Liverpool pregăteşte o "ofertă nebună" pentru transferul unui fotbalist în mare formă în acest moment în Europa. Florian Wirtz (20 de ani), "perla" din fotbalul german, este dorit de Jurgen Klopp pe Anfield Road, la Liverpool, echipă aflată în reconstrucţie după ce a schimbat mai mulţi jucători.

Transferurile lui Alexis McAlister şi Dominik Szoboszlai la mijlocul terenului, alături de Ryan Gravenberch, nu sunt de ajuns pentru Jurgen Klopp, care-şi mai doreşte o soluţie în plus. Antrenorul german a pus ochii pe Florin Wirtz, jucător care străluceşte sub comanda lui Xabi Alonso la Bayer Leverkusen.

Liverpool, gata să plătească 92 de milioane de euro pentru Florian Wirtz

Liverpool are concurenţă serioasă pentru Wirtz, cu Bayern, Barcelona sau Real Madrid pe urmele puştiului-minune de la Bayer Leverkusen, însă vrea să se mişte repede şi să-i conving pe nemţi cu o ofertă astronomică de 92 de milioane pentru semnătura "perlei" din fotbalul german.\

Florian Wirtz caută clubul perfect unde să-şi continue dezvoltarea, având în vedere vârsta fragedă pe care o are, iar sub comanda lui Jurgen Klopp ar putea locul perfect. Mijlocaşul a marcat şase goluri şi a livrat nouă pase de gol în 16 meciuri din toate competiţiile sezonului la Leverkusen.

  • 85 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Florian Wirtz în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: liverpoolofertatransferflorian wirtz 

viewscnt
Articole similare