Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Marius Croitoru, OUT de la FC Botoşani! Valeriu Iftime, foc şi pară: "Slab, mi-e jenă! O să iau măsuri"

ULTIMA ORĂ | Marius Croitoru, OUT de la FC Botoşani! Valeriu Iftime, foc şi pară: "Slab, mi-e jenă! O să iau măsuri"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, s-a declarat extrem de supărat după Dinamo - FC Botoşani 1-0, prima victorie a "câinilor" în acest sezon de Superligă. Omul cu banii de la echipa din Moldova ameninţă cu schimbarea lui Marius Croitoru.

Revenit la FC Botoşani în această vară, după experienţe mai puţin plăcute la FCU Craiova 1948 şi FC Argeş, Marius Croitoru ar putea rămâne din nou fără echipă. Înfrângerea cu Dinamo l-a făcut pe Valeriu Iftime să regândească viitorul echipei şi patronul a anunţat că există posibilitatea schimbării la nivelul băncii tehnice.

Valeriu Iftime anunţă măsuri la FC Botoşani în următoarea perioadă: "Mă refer la banca tehnică!"

Cu Marius Croitoru pe bancă, FC Botoşani a înregistrat două remize şi trei înfrângeri în acest start de sezon din Superlig şi l-a supărat pe Valeriu Iftime din cauza prestaţiei. Patronul FC Botoşani a spus că nu se teme de retrogradare, după ce în sezonul trecut echipa s-a salvat cu Flavius Stoican pe bancă.

"În prima repriză am avut câteva faze, dar mă gândeam că vom schimba ceva la pauză. N-a schimbat nimic la pauză, am jucat cu aceeaşi echipă. E o situaţie grea. O să mă gândesc ce putem face. Cred că în pauza competiţională o să iau nişte măsuri. Mă refer la banca tehnică. Categoric, ar putea fi schimbată. N-am jucat absolut nimic în aceste 5 etape, mai puţin cu Rapid. E greu să te gândeşti că în formula asta vom funcţiona pe viitor. Eu nu vreau să schimb, să vedem, mai avem un meci cu Oţelul. Ce ar putea schimba? Să câştige, să jucăm fotbal. Noi nu ştim fotbal.

E o echipă slabă, pe care nu recunosc. Mi-e şi jenă să mai răspud. E greu să vorbeşti de fotbal la Botoşani. E o echipă de liga a doua. Nu mi-e frică de retrogradare. Se vor înjumătăţi punctele, dar vorbim de echipă, de fotbalul practicat. Ceva nu funcţionează. E vizibil, e logic pentru toată lumea. Noi am jucat un fotbal de adormit. Doar dacă te bate nevasta te uiţi la meci. Care fotbalist, în afară de Dican, s-a remarcat în această seară? Nu pot să văd lipsa asta de profesionalism de la jucătorii mei. În seara asta au fost depăşiţi de Dinamo. Politic s-a distrat! Trebuia văzut de la început că băiatul ăla a avut 3-4 greşeli, care nu e nici măcar fundaş dreapta, el e cârpit.

Nu mi-e frică de liga a doua. E mai bine până la urmă. Luăm o bătaie, încă o bătaie. Mă mai gândesc, voi vorbi cu Marius Croitoru să văd care e filosofia lui. În funcţie de ce spun ei, dar dacă spun că e vina lui Mutombo sau Pius, nu mă încălzeşte nimic.

Nu pot să spun că regret că am schimbat antrenorul. Am avut 5-6 jucători pe care i-am văzut la televizor cât aleargă şi ce şmecherii fac şi nu îi bagă în teren. Poate nu sunt pregătiţi, nu ştiu. Sper să ne revenim. Nu sunt deloc disperat. E o stare normală. Mai trebuie şi ultimul loc să fie la cineva. Uite că l-am luat noi. Trebuie să închidă şi unul obloanele la casă. Asta nu înseamnă că plec acasă, ci să mă gândesc la cât pot face. Când dai milioane de euro şi eşti acolo... o să vedem, nu ştiu. E o seară proastă pe care trebuie să o ţină minte Croitoru. Să văd ce explicaţie o să dea. Mai avem un meci, Oţelul e tare ca oţelul. Dacă pierd şi cu Oţelul acasă, ce pot să fac? Spuneţi dumneavoastră! Trebuie să schimb ceva. Jucătorii nu-i mai poţi schimba, pentru că abia i-am adus", a spus Valeriu Iftime, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftimefc botosanimarius croitorusuperliga 

viewscnt
Articole similare