Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Maurizio Sarri a fost demis de Juventus! Eliminarea din Champions League i-a fost fatală

ULTIMA ORĂ | Maurizio Sarri a fost demis de Juventus! Eliminarea din Champions League i-a fost fatală
Comentarii

Antrenorul lui Juventus, Maurizio Sarri (61 de ani), a fost demis din funcţie, după ce a fost eliminat de Lyon din Champions League şi a ratat calificarea în sferturile de finală.

Maruzio Sarri, demis de Juventus

Antrenorul italian a petrecut un singur an la Torino. Alături de Juventus, Maurizio Sarri a cucerit titlul în Seria A, dar parcursul din Champions League i-a fost fatal. 

"Clubul Juventus anunţă că Maurizio Sarri a fost îndepărtat din funcţia de antrenor al primei echipe. 

Clubul doreşte să-i mulţumească antrenorului, pentru că a scris o nouă pagină de istorie la Juventus, datorită celui de-al nouălea titlu consecutiv, o performanţă care i-a completat palmaresul trofeelor din fotbalul italian", a transmis Juventus.  

De-a lungul carierei, Sarri a mai cucerit Europa League, cu Chelsea, în 2019. 

Înainte de Juventus, italianul le-a mai antrenat pe: Sansovino, Sangiovannese, Pescara, Arezzol, Avellino, Hellas Verona, Perugia, Grosseto, Alessandria, Sorrento, Empoli, Napoli şi Chelsea. 

Juventus Torino - Olympique Lyon 2-1

Cu Ciprian Tătăruşanu pe banca de rezerve, Lyon a produs marea surpriză la Torino şi a obţinut calificarea în sferturile Ligii Campionilor. Francezii au pierdut, scor 1-2, în faţa lui Juventus, însă au beneficiat de golul marcat în deplasare, după ce în partida tur s-au impus cu 1-0.

Învinsă cu 1-0 în prima manşă la Lyon, Juventus a început prost şi returul de acasă. Francezii au obţinut un penalty controversat, validat de VAR. Depay l-a executat elegant pe Szczesny şi a deschis scorul.

Chiar înainte de pauză, Ronaldo a reuşit egalarea, tot dintr-un penalty uşor acordat. Ronaldo a marcat şi a stabilit scorul pauzei. La un sfert de oră de la reluare, Cristiano a readus-o pe Juve în lupta pentru calificare: a prins un şut superb cu stângul şi a reuşit "dubla".

S-a terminat, însă, 2-1, iar Lyon a produs marea surpriză în optimile Ligii Campionilor. Francezii merg în sferturi, unde o vor înfrunta pe City.

Afla mai multe despre: maurizio sarri 

viewscnt
Articole similare