Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Negocierile pentru transferul lui Neymar, confirmate: "Va veni!"

ULTIMA ORĂ | Negocierile pentru transferul lui Neymar, confirmate: "Va veni!"

Neymar

Comentarii

Accidentat grav la genunchi în urmă cu câteva luni, Neymar (32 de ani) ar putea schimba din nou echipă, deşi abia a plecat de la PSG la Al Hilal, în Arabia Saudită. Brazilianul este dorit acasă, la Santos, iar preşedintele clubului din "Ţara Cafelei" a vorbit despre revenirea superstarului.

Marcelo Teixeira, preşedintele lui Santos, a vorbit despre posibilitatea transferului lui Neymar înapoi la Santos, la 11 ani de când a părăsi echipa braziliană pentru transferul în Europa, la Barcelona. Atacantul îşi doreşte mutarea, dar rămâne de văzut dacă se poate realiza.

Preşedintele lui Santos confirmă negocierile pentru revenirea lui Neymar: "Conversaţia a fost scurtă"

Neymar s-a transferat de la PSG la Al Hilal în vara lui 2023. Sosirea în Arabia Saudită i-a adus o accidentare gravă, suferită la naţionala Braziliei, care l-a scos din joc pentru câteva luni. Brazilianul ar putea schimba din nou echipa, după doar un an de zile.

Fotbalistul a profitat de o vizită pe care a făcut-o fostului său club brazilian, Santos, pentru a avea o "conversaţie scurtă" în ceea ce priveşte eventuala revenire la Santos. Preşedintele clubului a oferit mici detalii despre posibilitatea ca acest transfer să se întâmple.

„Conversaţia a fost foarte scurtă, dar conversaţiile rapide sunt, adesea, cele mai eficiente. Pentru a juca aici, el trebuie să se recupereze cât mai bine. Va continua să joace acolo, apoi va veni”, a declarat Marcelo Teixeira, preşedintele lui Santos, citat de GOAL.

Neymar a jucat doar 386 de minute în toate competiţiile sezonului cu Al Hilal, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase de gol.

Brazilianul a semnat cu Al Hilal până în vara lui 2025, cu opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Afla mai multe despre: neymartransfersantosnegocieribrazilia 

viewscnt
Articole similare