Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ofertă FABULOASĂ pentru ultimul GALACTIC! Real Madrid oferă 130 de milioane de euro şi doi super jucători la schimb

ULTIMA ORĂ | Ofertă FABULOASĂ pentru ultimul GALACTIC! Real Madrid oferă 130 de milioane de euro şi doi super jucători la schimbgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa catalană susţine că Real Madrid a făcut o ofertă fabuloasă pentru Neymar.

El Mundo Deportivo, un cotidian foarte apropiat de Barcelona, scrie că Florentino Perez nu a renunţat la visul său de a-l transfera pe Neymar. Acum că brazilianul ar fi disponibil, după ce preşedintele lui PSG a afirmat printre rânduri că poate să plece, madrilenii ar fi venit deja cu o primă ofertă. Una destul de tentantă pentru clubul parizian.

Din informaţiile El Mundo, Real Madrid oferă 130 de milioane de euro pentru Neymar şi unul dintre jucătorii care nu contează pentru Zinedine Zidane. Este vorba despre Gareth Bale sau James Rodriguez, fotbalişti care împreună sunt cotaţi la 110 milioane. Şi presa franceză confirmă această variantă, dar susţine că PSG i-ar vrea pe ambii jucători. Asta ar însemna că oferta madrilenilor ar putea merge spre 240 de milioane de euro adunând cota de piaţă a celor doi fotbalişti. Ar fi de departe, cel mai scump transfer realizat vreodată de clubul madrilen.

El Mundo Deportivo anunţă şi salariul astronomic pe care este dispus să i-l ofere Florentino Perez lui Neymar Junior: 30 de milioane de euro pe an!

O sumă pe care FC Barcelona nu şi-ar permite-o în momentul de faţă, din cauza unei mase salariale mult mai mari pe care o oferă deja lotului lui Valverde.

222 de milioane de euro pentru 51 de goluri şi 29 de assist-uri, dar şi o serie de scandaluri

În cei doi ani petrecuţi la Paris Saint-Germain, Neymar a adunat 58 de meciuri, 51 de goluri şi 29 de assist-uri, însă nu s-a ridicat întotdeauna la nivelul aşteptărilor.

Brazilianul a avut parte de două accidentări serioase şi nu a putut să îşi ajute echipa în meciurile decisive din Liga Campionilor nici în primul său sezon, nici în ediţia recent încheiată. În plus, Neymar a fost implicat în mai multe scandaluri, cum ar fi momentul în care brazilianul a lovit un spectator după finala Cupei Franţei, dar şi faptul că este acuzat de viol.

Recent, Nasser al Khelaifi, preşedintele clubului Paris Saint-Germain a făcut o declaraţie cât se poate de surprinzătoare, care pare să se lege acum cu anunţul făcut de Le Parisien.

PSG nu mai este dispusă să tolereze ”mofturile” jucătorilor săi, iar preşedintele Nasser al Khelaifi a lăsat clar să se înţeleagă asta.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: neymarpsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare