Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Oferta pe care o voia CFR Cluj! "Stâlpul" campioanei, transfer după 3 titluri: salariu de 1 milion de euro şi statut de vedetă a echipei

ULTIMA ORĂ | Oferta pe care o voia CFR Cluj! "Stâlpul" campioanei, transfer după 3 titluri: salariu de 1 milion de euro şi statut de vedetă a echipei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate fi nevoită să-şi întărească lotul, din cauza posibilelor transferuri de la echipă. După ce la începutul sezonului l-a pierdut pe Mihai Bordeianu, plecat în zona Golfului, campioana s-ar putea despărţi de un alt mijlocaş central. Un club din Emiratele Arabe Unite oferă 700.000 de euro, suma de transfer cerută de CFR Cluj, pentru croatul Damjan Djokovic (30 de ani).

CFR Cluj nu a făcut niciun transfer în iarnă, dar ar putea fi nevoită să se întărească şi urmăreşte deja mai multe piste. Campioana României îi doreşte pe Bryan Alceus şi pe Dumitru Cardoso de la Gaz Metan, dar se luptă cu FCSB şi U Craiova pentru transferurile celor doi. De asemenea, echipa antrenată de Edi Iordănescu îi urmăreşte şi pe Usman Sale şi Nana Boateng, de la KuPS, ultimul fiind mijlocaşul central care i-ar putea lua locul lui Damjan Djokovic. Croatul a primit o ofertă de luat în seamă, din Emiratele Arabe Unite. 

CFR Cluj se poate despărţi de Damjan Djokovic! Cifrele transferului: 700.000 de euro pentru CFR Cluj, 1 milion de euro salariu

CFR Cluj a pierdut mulţi fotbalişti din "era Dan Petrescu". Înaintea sezonului, Lacina Traore, George Ţucudean sau Giedrius Arlauskis au plecat, iar pe parcursul campioana s-a mai despărţit şi de Mihai Bordeianu. Recent, CFR Cluj l-a pus pe lista de transferuri şi pe Billel Omrani, care are un moment de cotitură în Gruia, iar Edi Iordănescu l-ar putea pierde şi pe Damjan Djokovic. 

Croatul a primit o ofertă de luat în considerare din Emiratele Arabe Unite, din partea clubului Al-Dhafra. Conform presei din Croaţia, ţara natală a lui Damjan Djokovic, mijlocaşul campioanei României este ademenit în zona Golfului cu un salariu de 1 milion de euro, cu mult peste cât obţine pe sezon la CFR Cluj. "Este la un pas de Al Dhafra. Deşi nu e un club la care visezi să ajungi, Djokovic a primit o ofertă de nerefuzat, de 1 milion de euro pe sezon", scriu croaţii. 

Al Dhafra nu e singura echipă interesată de mijlocaşul campioanei. Conform presei din Turcia, Damjan Djokovic ar putea lucra din nou cu Dan Petrescu, la Kayserispor, club pe care "Bursucul" se pregăteşte să-l preia. 

Pretenţiile CFR-ului, îndeplinite! Oferta pentru Damjan Djokovic e cea aşteptată de conducere

Mingea e în terenul celor de la CFR Cluj, după ce Al Dhafra a oferit suma pe care CFR Cluj o cerea pentru Damjan Djokovic. Conform Fanatik, campionii au transmis că nu-l vor vinde pe mijlocaş sub 700.000 de euro. De asemenea, campioana nu se grăbeşte, în condiţiile în care "stâlpul" de la CFR Cluj mai are contract cu echipa din Ardeal pe încă un an şi jumătate. 

Dacă va ajunge la Al Dhafra, Damjan Djokovic va fi cel mai bine cotat jucător din lot. Croatul are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro, cu aproape 900.000 de euro mai mult decât vedeta din lotul lui Al Dhafra, Mikhail Rosheuvel. În acest moment al sezonului, echipa care-l doreşte pe CFR-ist se află pe locul 10 în prima ligă din Emiratele Arabe Unite. 

Dacă va pleca, croatul va lăsa un gol imens în centrul echipei lui Edi Iordănescu. Damjan Djokovic a evoluat în două rânduri pentru CFR Cluj, între 2013-2014, apoi a revenit în 2017. La CFR Cluj, fotbalistul de 30 de ani a câştigat patru cupe, trei titluri de campion şi o Supercupă a României. 

Afla mai multe despre: damjan djokovictransfer damjan djokoviccfr clujtransferu cfr clujtransferuri cfr clujdamjan djokovic al dhafratransfer damjan djokovicedi iordanescudamjan djokovic cfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare