Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Oferte din Polonia şi Elveţia pentru Cristi Ganea. Ce decizie a luat internaţionalul român de la Athletic Bilbao

ULTIMA ORĂ Oferte din Polonia şi Elveţia pentru Cristi Ganea. Ce decizie a luat internaţionalul român de la Athletic Bilbao

Stranieri

Comentarii

Conform cotidianului AS, Cristi Ganea este dorit de echipe din Polonia, Austria şi Elveţia. Fundaşul stânga vrea să rămână în Spania.

Viitorul lui Cristi Ganea este la un pas să se decidă în următoarele ore. Trecut pe linie moartă de Athletic Bilbao şi de antrenorul Gaizka Garitano, Ganea a primit în ultimele 48 de ore propuneri interesante din campionatele din Polonia, Cipru şi Elveţia. Totodată, un club din Polonia s-a arătat interesat de împrumutul său, iar indiciile presei spaniole coincid spre Legia Varşovia, cea mai cunoscută echipă din această ţară.

Ganea preferă să rămână în Spania. Oviedo şi Tenerife îl vor sub formă de împrumut

În ciuda interesului din aceste campionate, Cristian Ganea ar putea rămâne în fotbalul spaniol. Cel puţin, aceasta este dorinţa fotbalistului, scrie sursa citată.

AS notează că Oviedo şi Tenerife sunt cele mai interesate cluburi de fotbalistul român, iar la una dintre aceste echipe ar putea ateriza Cristian în următoarele ore. Tenerife l-a mai dorit pe Ganea şi în urmă cu câteva luni, dar Ganea a refuzat oferta de împrumut.

Bilbao vrea să-l dea pe Ganea să joace, iar cel mai probabil, românul va alege una dintre ofertele din Spania, pentru că îşi doreşte să evolueze în continuare în acest fotbal, chiar dacă o va face la un nivel mult mai scăzut decât La Liga.

Alte două opţiuni din Spania pentru Cristi Ganea sunt Sporting Gjion şi Malaga, în timp ce Leganes se pare că s-a retras din cursa pentru semnătura românului.

5 selecţii are Cristi Ganea în echipa naţională a României. El a mai jucat la Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Braşov şi Viitorul Constanţa. În Spania a bifat jumătate de sezon, sub formă de împrumut la Numancia. 

Afla mai multe despre: cristi ganeaathletic bilabogaizka garitano 

viewscnt
Articole similare