Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ Primele reacţii din ambele tabere înainte de finala campionatului. Cristiano Bergodi în faţa meciului carierei

ULTIMA ORĂ Primele reacţii din ambele tabere înainte de finala campionatului. Cristiano Bergodi în faţa meciului carierei

CFR Cluj

Comentarii

Cristiano Bergodi (U Craiova) şi Marius Bilaşco (CFR Cluj) au vorbit cu câteva minute înainte de finala campionatului dintre U Craiova şi CFR Cluj.

Finala campionatului dintre U Craiova şi CFR Cluj se poate decide în prelungiri sau chiar la penalty-uri. Cristiano Bergodi, antrenorul italian al Craiovei şi Marius Bilaşco, oficialul CFR-ului au comentat această situaţie istorică în Liga 1, cu câteva minute înainte de startul partidei din Bănie:

Cristiano Bergodi (Antrenor, U Craiova): ”Am aflat acest lucru după amiază şi trebuie să ne dăm seama că meciul poate avea prelungiri şi trebuie să jucăm cu inteligenţă, pentru că e normal că nu sunt numai 90 de minute. Pentru că probabil nici cei de la Cluj nu ştiau că se va juca aşa. E normal că e o surpriză, dar nu mă interesează să-mi dau cu părerea, pentru că nu are rost în acest moment. Aşa au hotărât Federaţia şi Liga, iar noi ne adaptăm, pe mine mă interesează doar ca jucătorii mei să facă un meci extraordinar”

Sorin Cârţu (U Craiova): ”E o decizie care să îi salveze pe ei, şi Liga, şi Federaţia. Noi pentru ceea ce am luptat în perioada asta, în play-off-ul ăsta, cred că meritam să avem două din trei (n.r. şanse). Pentru asta ne-am bătut, din momentul în care am învins la Cluj, de atunci obiectivul nostru ăsta a fost, să ajungem la ultimul meci, că ştiam că va fi o finală aici la Craiova şi să avem posibilitatea două din trei”

Marius Bilaşco (CFR): ”După evenimentele care au fost în ultima vreme ne doream să ajungem în situaţia în care să putem juca un meci decisiv la Craiova. E un meci cu multă încărcătură, pentru că se joacă cu titlul pe masă”

Cristiano Bergodi este in fata primului titlu din cariera. Italianul, curtat de mai mult timp de Craiova, a venit in Banie dupa o experienta mai putin fericita la Voluntari dar si dupa un drum plin de peripetii din Italia, finalizat cu o carantina de 14 zile. Chiar si asa, Bergodi a gasit formula castigatoare si a reusit victorii pe linie in acest final de sezon. Acum insa are in fata cea mai mare provocare, finala pentru titlu impotriva campioanei en-titre. Bergodi are cateva probleme de rezolvat. Ramane de vazut cum va reactiona cchipa din punct de vedere fizic, dupa ce nu a mai jucat in ultimele doua saptamani.  O alta intrebare este cum va fi gestionat momentul psihologic dar si cum va aborda Bergodi partida, ca in tur cand a inceput in forta sau mult mai precaut?

De partea cealalta, Dan Petrescu este mult mai obisnuit cu astfel de situatii, la fel si fotbalistii sai. Totusi si la Cluj situatia este mult diferita. Petrescu nu a fost la echipa in ultima vreme, preparatorii fizici au fost infectati si ei si CFR a fost nevoita sa aduca preparatorii fizici de la echipa a doua. In plus, programul clujenilor a fost extrem de incarcat dupa problemele cu coronavirusul si una din marile intrebari este care dintre cele doua echipe va fi mai in forma, cea care a stat peste 2 saptamani sau cea care a jucat doua meciuri in ultima saptamana? In plus s-a creat si mister in privinta prezentei lui Dan Petrescu pe banca la meciul decisiv de la Craiova.

Afla mai multe despre: bergodibilaşco 

viewscnt
Articole similare