Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultima oră! PSG, încă o bombă! ”Acordul e încheiat” Încă un mega transfer lângă Messi, Neymar şi Mbappe: ”E ireal”

Ultima oră! PSG, încă o bombă! ”Acordul e încheiat” Încă un mega transfer lângă Messi, Neymar şi Mbappe: ”E ireal”galerie foto

PSG

Comentarii

Spaniolii anunţă că PSG nu a terminat campania de transferuri. Eduardo Camavinga este foarte aproape de transferul mijlocaşului francez.

Donnarumma, Sergio Ramos, Wijnaldum, Achraf Hakimi, Leo Messi şi Eduardo Camavinga. Cel puţin aşa anunţă spaniolii că ar urma să arate campania de transferuri senzaţională pe care o pune la cale PSG.

Spaniolii de la Diario Gol anunţă că PSG este foarte aproape şi de transferul lui Camavinga, fotbalist dorit cu insistenţă şi de Real Madrid.

Sursa citată anunţă că PSG ar fi ajuns la o înţelegere pentru un transfer care ar costa-o 50 de milioane de euro. Talentatul mijlocaş francez nu vrea să-şi prelungească acordul cu Rennes, club care la începutul verii solicita 100 de milioane de euro pentru transferul mijlocaşului.

Ţinând cont însă de faptul că Eduardo Camavinga nu vrea să prelungească înţelegerea cu Rennes, din iarnă, jucătorul va intra în ultimele luni de contract şi poate pleca gratis de la Rennes. O situaţie pe care francezii nu o consideră sănătoasă pentru viitorul clubului, astfel că Rennes ar fi tentată să accepte propunerea de 50 de milioane de euro de la PSG.

Transferul s-ar putea face în această vară cu suma plătită vara viitoare pentru ca PSG să nu iasă din litera fair play-ului financiar, fie gratis, în iarnă, dacă Rennes nu acceptă negocierile. Spaniolii susţin că Eduardo Camavinga a ajuns însă la un acord cu Paris Saint Germain.

”E ireal ce pregăteşte PSG” scriu fanii francezi pe Twitter, la auzul veştii că gruparea antrenată de Pochettino l-ar putea aduce şi pe Camavinga.

Cum ar putea arăta PSG cu ultimul său transfer:

  • Donnarumma - Achraf, Ramos, Marquinhos, Bernat - Verratti, Camavinga, Di Maria (Wijnaldum) - Messi, Mbappe, Neymar

Afla mai multe despre: camavingamessipsgmbappeneymar 

viewscnt
Articole similare