Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Quique Setien s-a apucat repede de treabă! Noul antrenor al Barcelonei le-a cerut şefilor primul jucător: pe cine vrea pe Camp Nou

ULTIMA ORĂ | Quique Setien s-a apucat repede de treabă! Noul antrenor al Barcelonei le-a cerut şefilor primul jucător: pe cine vrea pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (61 de ani) a fost instalat ca noul antrenor al Barcelonei, iar tehnicianul vrea să facă deja prima mutare pentru a întări echipa. Brazilianul Philippe Coutinho (27 de ani) se poate întoarce pe Camp Nou după doar şase luni de la împrumutul său la Bayern Munchen, în Germania.

Spaniolii au aflat că Setien îl vrea pe Coutinho înapoi la FC Barcelona, după ce brazilianul şi-a regăsit forma de altă dată în Germania. Coutinho a reuşit şapte goluri şi şapte pase de gol în 22 de meciuri jucate la Bayern Munchen, iar noul antrenor al catalanilor va încerca să facă ceea ce n-a reuşit Ernesto Valverde, fostul tehnician al grupării blaugrana.

Gestionarea integrării lui Coutinho în echipă a fost unul dintre reproşurile aduse lui Valverde. Philippe Coutinho e cel mai scump transfer realizat vreodată de FC Barcelona, după ce echipa de pe Camp Nou a plătit 120 de milioane de euro lui Liverpool, plus alte 40 drept bonusuri. Bayern ar putea activa clauza de reziliere a lui Coutinho, de 120 de milioane de euro, în vară însă în caz contrar brazilianul s-ar putea întoarce oricum pe Camp Nou, chair dacă nu în ianuarie, cum ar prefera Setien.

  • Barcelona - Granada e primul meci al lui Quique Setien ca antrenor al catalanilor, duminică, de la ora 22:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Barcelona l-a transferat pe Philippe Coutinho în ianuarie 2018, iar de atunci brazilianul a strâns 76 de meciuri, 21 de goluri şi 11 pase de gol. Pe Camp Nou, starul Selecao şi-a îmbogăţit palmaresul cu două titluri de campion, o Cupă a Spaniei şi două Supercupe ale Spaniei. Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în 2023.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Philippe Coutinho, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: quique setiencoutinhofc barcelona 

viewscnt
Articole similare